Φεύγει ο Μολέντο χωρίς να υπάρχει συμφωνία

Φεύγει ο Μολέντο χωρίς να υπάρχει συμφωνία

Φεύγει ο Μολέντο χωρίς να υπάρχει συμφωνία

Παναθηναϊκός και Ιντερνασιονάλ δεν τα έχουν βρει ακόμα, αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αναχωρεί από την Ελλάδα.

Παίξε νόμιμα στο Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τις τελευταίες του ώρες στην Ελλάδα φαίνεται να περνάει ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος σήμερα αναχωρεί από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, εμφανίστηκε το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ενημέρωσε πως έβγαλε εισιτήρια για να φύγει. Κάτι που δείχνει πως για τον ίδιο, η θητεία του στην χώρα μας έλαβε τέλος...

Όλα αυτά βέβαια, την ώρα που ο Παναθηναϊκός και η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία.

Τις δύο πλευρές χωρίζει κάποιο χρηματικό ποσό, αλλά όλα δείχνουν οτι είτε η μία, είτε η άλλη, θα βάλει νερό στο... κρασί της και θα ολοκληρωθεί το deal.

Best of internet