Χιμένεθ: «Ένας χρόνος όμορφος» (vid)

Χιμένεθ: «Ένας χρόνος όμορφος» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Ένας χρόνος όμορφος» (vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπλήρωσε ένα χρόνο στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και στο επετειακό βίντεο της Ένωσης ο ίδιος τονίζει ότι ήταν ένας χρόνος έντονος, όμορφος και γεμάτος.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Χετάφε - Μπιλμπάο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένας χρόνος παρουσίας στον πάγκο της ΑΕΚ συμπλήρωσε ο Μανόλο Χιμένεθ και η Ένωση ετοίμασε επετειακό βίντεο ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού ο οποίος κάνει τον απολογισμό για αυτές τι 365 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η δεύτερη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ κλείνει σήμερα ένα χρόνο «ζωής». O Ισπανός προπονητής επέστρεψε (μετά από εκείνο το πέρασμά του την περίοδο 2010-11) στον πάγκο της ομάδας στις 19 Ιανουαρίου 2017 για να αναλάβει μια ομάδα που ήταν μακριά από την κορυφή και αντιμετώπιζε πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Η αλλαγή της εικόνας της ήταν άμεση και σήμερα, στις 19 Ιανουαρίου του 2018, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που φέρει τη σφραγίδα της δουλειάς του Μανόλο: παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, διεκδικεί τον τίτλο του Πρωταθλήματος, έχει φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη φάση των 32 του Europa League για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Ο απολογισμός είναι θετικός και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ο Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε ενώπιον της κάμερας του AEK TV και μίλησε για όσα έγιναν μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο και όσα ακόμα μπορούν να συμβούν στα χρόνια που έρχονται».

Ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας για τον ένα χρόνο παρουσίας του ανέφερε: «Ήταν ένας χρόνος έντονος και όμορφος, γεμάτος από σημαντικές στιγμές. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Νομίζω ότι ήταν και άδικο που δεν το πήραμε. Βγήκαμε πρώτοι στα play off και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Φέτος κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά, εναλλάσσεται ως τώρα η πρώτη θέση με τη δεύτερη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

Του χρόνου τέτοια μέρα ελπίζω να είμαι ικανοποιημένος, διότι συνήθως στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι από τα αποτελεσματα και ελπίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουμε, θα μας έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η πιο εξαιρετική στιγμή ήταν το δεύτερο γκολ στο γήπεδο του Πανιωνίου που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off. Αν θυμάμαι καλά, τη μέρα που ήρθα, η ομάδα βρισκόταν πολυ χαμηλά στη βαθμολογία και καταφέραμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση στη διάρκεια της κανονικής περιόδου και στην πρώτη θέση στα play off.
Επίσης ιστορική στιγμή ήταν η ισοπαλία στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν, αλά και η ισοπαλία που μας έδωσε την πρόκριση στον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη. Ηταν πολλές σημαντικές στιγμές, ήταν επίσης η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν αξίζαμε αυτή την ήττα.

Φυσικά και θα μπορούσα να μείνω για πολύ καιρό στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να υπάρχει ηρεμία, ώστε να ληφθούν κάποιες αποφάσεις. Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσω εδώ, εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. Αυτό όμως που θέλω καθημερινά είναι να δουλεύω καθημερινά για την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα πρέπει να συνεχίσω έτσι, αφού στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα κρίνουν αν ένας προπονητής έχει κάνει καλά τη δουλειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα