Γ. Σαββίδης: «Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος»

Γ. Σαββίδης: «Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος»

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: «Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος»

bet365

Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης σε σχόλιο ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ, με αφορμή το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου» με τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Σ’ ένα από τα τελευταία ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως δεν υπάρχει μεταγραφικός σχεδιασμός. «Δίνετε αφορμή σε όλη στην Ελλάδα να μας δουλεύει και να γελά μαζί μας... Μηδέν προγραμματισμός», έγραψε ο οπαδός του «Δικεφάλου» για να έρθει η απάντηση από το μέλος της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος. Γιατί ξέρω πώς άρχισε όλο αυτό και δεν είναι λάθος του Λούμπος, ξέρω ποιος μπήκε και ποιος τον βοήθησε να μπει στις διαπραγματεύσεις. Ξέρω επίσης ότι ο Μολέδο ήταν εκτός προγράμματος. Ποιος ήταν εντός, θα το μάθετε πολύ σύντομα», υποστήριξε ο Γιώργος Σαββίδης.

Νωρίτερα με δύο διαφορετικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τους ασπρόμαυρους να ενδιαφέρονται για τον Κλαούντιο Κεσέρου και στήριξε ανοικτά τον Λούμπος Μίχελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα