To VAR θα κοστίσει 9 εκατ. ευρώ!

Gazzetta team
To VAR θα κοστίσει 9 εκατ. ευρώ!

bet365

Η είσοδος του VAR το ελληνικό πρωτάθλημα θα ανεβάσει και το κόστος της διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Μετά την συνάντηση μεταξύ των Παππά, Γραμμένου και Βασιλειάδη, αποφασίστηκε η χρησιμοποίηση του VAR στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα όποια διαιτητικά λάθη.

Η αλλαγή αυτή όπως είναι φυσικό θα φέρει και περισσότερα έξοδα στην διαιτησία με το ετήσιο κόστος να ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ, την ώρα που η κεντρική χορηγία που λαμβάνει η Λίγκα είναι μόλις 2,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Live Sport η εφαρμογή του VAR θα κοστίσει τουλάχιστον 9 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια κάτι που σημαίνει ένα ποσό 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την ετήσια αμοιβή διαιτητών και παρατηρητών που ανέρχεται στα 1,6 εκατ. ευρώ αλλά και την λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που είναι περίπου 800.000 ευρώ, μιλάμε ένα τεράστιο ποσό που θα χρειαστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα