Στάικος: «Μας πονάει όλους η κατάσταση αυτή»

Στάικος: «Μας πονάει όλους η κατάσταση αυτή»

Στάικος: «Μας πονάει όλους η κατάσταση αυτή»

Ο Πασχάλης Στάικος μίλησε για την διαφορά της U-20 με την πρώτη ομάδα, την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και για το κακό εκτός έδρας πρόσωπο της ομάδας.

Και στο καζίνο...  πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την διαφορά με την U-20: "Το ποδόσφαιρο για εμάς τους νέους είναι δύσκολο, αλλάζει ο ρυθμός από την U-20 στην πρώτη ομάδα είναι διαφορετικό, αλλά άμα είσαι καλός θα παίξεις και στην μεγάλη ομάδα, απλά περιμένεις την ευκαιρία σου για να δείξεις τι αξίζεις".

Για το αν πονάει η κατάσταση του παίκτες: "Σίγουρα πονάει όλους τους παίκτες εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά, είμαι εδώ 8 χρόνια και αυτό το πράγμα με πονάει, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι και απλά συνεχίζεις".

Για το αν τα προβλήματα επηρεάζουν τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού: "Δεν είναι αυτός ο λόγος, δεν ξέρω τι φταίει, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος".

Για το τι φταίει: "Εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα, έχουμε τον κόσμο που μας βοηθάει και στη Λεωφόρο ακόμα περισσότερο, πρέπει να μπορούμε να μπαίνουμε δυνατά στα εκτός έδρας. Μέσα στη Lεωφόρο είμαστε άλλη ομάδα".

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας πιστεύω η Κέρκυρα θα μας περιμένει και ελπίζω σε ένα γρήγορο γκολ, οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο, μας φοβούνται. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι όλοι μέσα στη ομάδα έχουν καταλάβει τι γίνεται και προσπαθούν για το καλύτερo".

Best of internet