Tο 4+1 των μεταγραφών και οι τελευταίες αποχωρήσεις

Tο 4+1 των μεταγραφών και οι τελευταίες αποχωρήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Tο 4+1 των μεταγραφών και οι τελευταίες αποχωρήσεις

bet365

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη. Η μία ακόμα πιθανή προσθήκη και αυτοί που... παίζεται ακόμα να μην συνεχίσουν.
Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις
Ο Ολυμπιακός έφτασε αισίως τις 4 προσθήκες τον Γενάρη, νούμερο όχι τόσο σύνηθες για εκείνον για μία τέτοια περίοδο που δείχνει όμως και την φανερή διάθεση της διοίκησης να στηρίξει 100% τον κόουτς Γκαρθία με ότι χρειάζεται. Ο Μιραλάς ήρθε ως η μεγάλη μεταγραφική επιθυμία και υπέρβαση από κάθε άποψη, ο Χατζισαφί σαν back up του Κούτρη και βεβαίως ελλείψει άλλου αρ. μπακ στην ομάδα και ο Ιγκόρ επειδή ο Φιγκέιρας ήταν να αποχωρήσει, όμως το status του Πορτογάλου μπορεί να αλλάξει λόγω των προβλημάτων τραυματισμού του Ομάρ. Ακόμα και έτσι ο Ολυμπιακός στο σκέλος της θέσης του δεξιού μπακ κερδισμένος θα είναι.
Από το ρεπορτάζ εδώ και μέρες είχε προκύψει ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε κίνηση για έναν ακόμα κίπερ και έναν περιφερειακό επιθετικό. Τον έξτρα κίπερ τον βρήκε στο πρόσωπο του Ίβουσιτς. Τον επιπλέον περιφερειακό κυνηγό τον βρήκε όμως στον Καρσελά ο οποίος - όντας παροπλισμένος και εκτός ομάδας από τον Δεκέμβριο και φυσικά προς παραχώρηση - επέστρεψε δίνοντας μία ακόμα επιλογή στο τεχνικό team και σαν να είναι μία νέα προσθήκη; Ίσως και όχι στο 100% διότι παρέμενε και παραμένει πιθανό να αποχωρήσει ένας εκ των Σεμπά - Πάρντο, που σε αυτήν την φάση δεν ικανοποιούν το νέο προπονητικό επιτελείο (σ.σ. δεν γίνεται να φύγουν όμως και οι δύο). Επίσης θα πρέπει να διαπιστωθεί και σε τι κατάσταση και επίπεδο ετοιμότητας είναι ο Καρσελά και πότε θα είναι πανέτοιμος να... φορτσάρει για να βοηθήσει ανάλογα.
Ο Τζόναθαν Μπαμπά υπάρχει ακόμα ως μία μεταγραφική επιθυμία και στόχευση για την επίθεση και από εκεί και πέρα ανάλογα με τις τελευταίες χρονικά αποχωρήσεις θα φανεί εάν και εφόσον προκύψουν άλλες ανάγκες για το έμψυχο δυναμικό. Ο Βούλγαρος εξτρέμ Ντεσποτοβ επίσης παραμένει στο... κάδρο. Από τους υπόλοιπους... κομμένους πάντως (σ.σ. Μίλιτς, Εμενίκε, Ζντιέλαρ και Καπίνο) δεν φαίνεται να έχει πιθανότητα να γυρίσει κάποιος ενώ προς αποχώρηση συνεχίζει να είναι ο Βούκοβιτς. Ακόμα και να φύγει ο Σέρβος στόπερ δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει άλλη προσθήκη σέντερ μπακ, εκτός εάν υπάρξει και άλλη αποχώρηση. Οι Σέρβοι πάντως επέμεναν για τον στόπερ Βιλοτιτς. Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και τα... πάντα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Βέβαια επειδή για κάποιους παίκτες όπως ο Σεμπά υπάρχει ακόμα η προοπτική της Κίνας ίσως υπάρξουν νεότερα ακόμα και τον Φλεβάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα