Γκαρθία στον Καρσελά: «Έχεις την ευκαιρία σου να δείξεις τι μπορείς να κάνεις»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία στον Καρσελά: «Έχεις την ευκαιρία σου να δείξεις τι μπορείς να κάνεις»

bet365

Ο Γκαρθία μίλησε με τον Καρσελά για την επάνοδό του στο ρόστερ του Ολυμπιακού επισημαίνοντάς του ότι είναι πια στο χέρι του να αξιοποιήσει ή όχι την νέα και... τελευταία ευκαιρία του...
Ο Καταλανός τεχνικός που ξέρει τον Καρσελά από το πέρασμά του από το ισπανικό πρωτάθλημα ήθελε την επιστροφή του στον Ρέντη και έτσι και έγινε. Ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο παίκτης που δεν είχε καταφέρει να βρει αυτό που να τον κάλυπτε στο εξωτερικό.
Στην συζήτηση που είχαν ο Γκαρθία του τόνισε ανάμεσα στα άλλα πως «έχεις την ευκαιρία σου να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Αξιοποίησέ την. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να βοηθήσεις και εμάς που σου δίνουμε νέα ευκαιρία και την ομάδα αλλά και σένα για την συνέχεια της καριέρας σου. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις. Από σένα περιμένω μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις είτε παίζεις στα ματς είτε όχι». Σε πρώτη φάση πάντως δεν προκύπτει ο Καρσελά να μπει στα βασικά πλάνα για την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα