Πιθανότητες για Μποτία ξανά βασικό

Πιθανότητες για Μποτία ξανά βασικό

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητες για Μποτία ξανά βασικό

bet365

Ο Γκαρθία σκέφτεται εκ νέου τον Μποτία για βασικό στο κέντρο της άμυνας. Ο Καταλανός έκανε ήδη δοκιμές 11άδας για Ξάνθη κυρίως μέσω ασκήσεων αλλά δεν θα αλλάξει πολλά σε σχέση με την Λαμία.

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μία πρώτη προσέγγιση της 11άδας είναι με Προτό κίπερ, Μποτία με Ένγκελς ή Σισέ στο κέντρο της άμυνας, Κούτρη αριστερά και Ρομαό με Ζιλέ στον άξονα.

Δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα Μιραλάς με Σεμπά ή Πάρντο και φορ ο Ανσαριφάρντ. Παρά τις δοκιμές του Γκαρθία την Πέμπτη κυρίως εν μέσω ασκήσεων δεν προκύπτει - όπως έχουμε τονίσει ξανά - να αλλάζει πολλά για το βασικό του σχήμα σε σχέση με το πως έπαιξε με Λαμία. Διαφαίνεται δε μία διάθεση να χρίσει πάλι βασικό τον Μποτία. Σημειώνεται ο Μάριν είναι τιμωρημένος και εκτίει ποινή στο ματς με την Ξάνθη (σ.σ. λόγω καρτών) και οι Οφόε και Ομάρ τραυματίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα