Ο Γ. Σαββίδης στήριξε Μίχελ, «έκοψε» Κεσέρου (pics)

Ο Γ. Σαββίδης στήριξε Μίχελ, «έκοψε» Κεσέρου (pics)

Gazzetta team
Ο Γ. Σαββίδης στήριξε Μίχελ, «έκοψε» Κεσέρου (pics)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης έκοψε κάθε συζήτηση γύρω από το όνομα του Κλαούντιο Κεσέρου, ενώ στήριξε τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τους ασπρόμαυρους να ενδιαφέρονται για τον Ρουμάνο επιθετικό της Λουντογκόρετς.

«Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν περισσότερο από τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή μαζί (δεν έχω κάτι προσωπικό, είναι καλός παίκτης), ωστόσο σταματήστε το», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στήριξε τον Λούμπος Μίχελ γράφοντας ότι:

«Ο ΠΑΟΚ έχει τεχνικό διευθυντή και δεν χρειάζεται υποδείξεις, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους! Κάτω τα χέρια από τον Λούμπος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα