Καπετάνος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη σαν τον Κεσέρου»

Gazzetta team
Καπετάνος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη σαν τον Κεσέρου»

bet365

Ο Παντελής Καπετάνος θεωρεί ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου φορ, που φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου».

Εχοντας περάσει από το Ρουμανικό πρωτάθλημα ο Παντελής Καπετάνος κλήθηκε να περιγράψει στον «ARENA Fm» τον πρώην συμπαίκτη του στην Στεάουα Βουκουρεστίου, Κλαούντιο Κεσέρου, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη του αγάπη τον Ηρακλή

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος επιθετικός:

Για το τι κάνει αυτόν τον καιρό:

«Αποφάσισα αφού είχα χρόνο να βγάλω δίπλωμα προπονητή. Ήταν μία πρώτη γνωριμία αυτή με την προπονητική. Δεν μπορώ να γίνω προπονητής τώρα, γιατί αισθάνομαι ακόμη ποδοσφαιριστής».

Για τον Κλαούντιο Κεσέρου που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ:

«Ήμασταν συμπαίκτες στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. Έχει το γκολ, γιατί είναι στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει. Τέτοιο παίκτη αυτήν τη στιγμή δεν έχει. Είναι ταχυδυναιμικός παίκτης, και η θέση του δεν είναι καθαρόαιμος φορ, αλλά μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Αυτήν τη στιγμή, σε αυτόν τον ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει ως δεύτερος φορ και όχι στα άκρα».

Για το αν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής ο Κεσέρου:

«Οι μεταγραφές του Γενάρη είναι πάντα δύσκολες. Η Ρουμανία με την Ελλάδα είναι κοντά σε πολλά πράγματα. Θα προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ, και πρέπει να το κάνει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει. Θα βοηθήσει την ομάδα, γιατί έχει το εύκολο γκολ και αυτό μετράει».

Για τον Ηρακλή:

«Μακάρι ο Ηρακλής να μπορέσει να πάρει την άνοδο. Δεν πρέπει να παίζει στην τρίτη Εθνική. Βοηθάω την ομάδα, αλλά δεν θέλω να φαίνομαι. Όσο μας χρειάζεται ο Ηρακλής, εμείς είμαστε εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα