Ιβουσιτς, Στραματσόνι, Χαντάνοβιτς!

Ιβουσιτς, Στραματσόνι, Χαντάνοβιτς!

Ιβουσιτς, Στραματσόνι, Χαντάνοβιτς!

bet365

Πως συνδέεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα με τους Στραματσόνι και Χαντάνοβιτς και πως ο Ολυμπιακός πρόλαβε το Χιούστον κι έκανε δικό του τον Κροάτη γκολκίπερ.
Ο Ιβιτσα Ιβουσιτς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως φορά τα ερυθρόλευκα. Η Ιστρα... διαλύεται και ο κορυφαίος της παίκτης ετοίμαζε βαλίτσες για το εξωτερικό! To Xιούστον ήταν σίγουρο να τον υποδεχθεί, ο ίδιος ήταν έτοιμος να περάσει τον Ατλαντικό μέχρι που έσκασε η πρόταση του Ολυμπιακού «Πείτε μου πως μπορώ να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση;;; Ηταν όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα» τόνισε στους συμπατριώτες του ο Ιβουσιτς! Υλοποίηση της επιθυμίας του Γκαρθία ο ένας έξτρα κίπερ προήλθε απο scouting σε Κροατία και Βοσνία θα είναι άμεσα διαθέσιμος! Οπως αναφέρουν οι Κροάτες, ο Ιβουσιτς υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι και καλείται σε αυτό το διάστημα να πείσει τους Πειραιώτες πως αξίζει θέση στο ρόστερ! Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα: «Θα κάνω τα πάντα να καθιερωθώ και να αποδείξω την αξία μου».
Στην Ιταλία έμαθε τα μυστικά, στην Κροατία επέστρεψε για να πάρει χρόνο για το επόμενο βήμα! Για τον Ιβουσιτς δεν υπήρχε μεγαλύτερο δώρο από το να προπονείται με τον Ζούλιο Σέζαρ, τον οποίο και θεωρεί ως είδωλο. «Έμαθα πολλά από τον Ζούλιο, είναι ένας απίθανος γκολκίπερ και το μεγάλο μου είδωλο» είχε πει ο Κροάτης.
Χαρακτηρίστηκε ο πιο υποσχόμενος γκολκίπερ που αποφοίτησε από την Primavera! Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν ο προπονητής του και ο άνθρωπος που τον στήριξε όσο λίγοι στην καριέρα τoυ! «Είναι γκολκίπερ με εξαιρετική κίνηση και εκτός εστίας, ασφάλεια στο πως μπλοκάρει την μπάλα και με σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας Primavera! Θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα και μέλος της πρώτης ομάδας της Ιντερ» είχε τονίσει ο Ιταλός κόουτς. Η παρουσία του Χαντάνοβιτς στάθηκε εμπόδιο για πολλούς τερματοφύλακες, δεν είχε ελπίδες για το Νο 1 κι αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του! Στην Ιστρα σε ηλικία μόλις 21 ετών έγινε ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας και έχει προλάβει μέσα σε 1,5 χρόνο να έχει 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ιβουσιτς στις ακτίνες του Hrvoje Tironi (24Sata)

«Ο Iβιτσα είναι νέος και ταλαντούχος τερματοφύλακας, προϊόν της Ακαδημίας της Ριέκα. Στα 14 του χρόνια ο Iβουσιτς βρέθηκε στην Ιντερ όπου πέρασε τα επόμενα έξι χρόνια. Εκπαιδεύτηκε με την πρώτη ομάδα κι όπως μας τόνιζε έμαθε πολλά από τον Σέζαρ και τον Χαντάνοβιτς Πέρασε αρκετό καιρό στην ιταλική Serie C (Prato), αλλά οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του δίδαξαν αρκετά. Η μεγαλύτερη επίδραση στην καριέρα του ήταν ο Alessandro Nista, προπονητής τερματοφυλάκων που δούλεψε ιδιωτικά και με τον Τζίτζι Μπουφόν!

Ο Ιβιτσα είναι πολύ καλός φίλος με τους Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Ματέο Κόβατσιτς και είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες στην Κροατία. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, όταν υπέγραψε για την Istra 1961. Η χειρότερη ομάδα στην Κροατία, ομάδα όπου οι παίκτες δεν πήραν χρήματα για 8-9 μήνες. Η Istra 1961 δεν είχε κακούς παίκτες, αλλά κακούς ανθρώπους γύρω από το σύλλογο. Ο Ιβουσιτς δεν έλαβε το μισθό του στην Istra 1961, οπότε έμεινε ελεύθερος. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία, κινήθηκε έξυπνα, πολύ έξυπνα θα έλεγα, πρόλαβε ομάδες από το MLS, την Κροατία και την Ιταλία. Είναι καλός τερματοφύλακας, δυνατός στις εξόδους, σοβαρός, πειθαρχημένος. Εμαθε από το λάθος με την Ιστρα και έρχεται στην Ελλάδα να αποδείξει την αξία του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα