Οι απειλές που ανάγκασαν τον Ίβουσιτς να αποχωρήσει από την Ίστρα!

Οι απειλές που ανάγκασαν τον Ίβουσιτς να αποχωρήσει από την Ίστρα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Οι απειλές που ανάγκασαν τον Ίβουσιτς να αποχωρήσει από την Ίστρα!

bet365

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του νεοφερμένου γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ίβιτσα Ίβουσιτς κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ριέκα και οι απειλές που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει βρίσκοντας καταφύγιο στον Ολυμπιακό.

Ο νεοφερμένος γκολκίπερ του Ολυμπιακού μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα της 8ης στο πρωτάθλημα Κροατίας, Ίστρα από την περυσινή σεζόν.

Αποχώρησε από την «Zeleno-žuti» έχοντας καταγράψει στην τρέχουσα σεζόν 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μπορεί να κράτησε το μηδέν σε μόλις τρία ματς, αλλά τα κατάφερε κόντρα στην περυσινή πρωταθλήτρια Ριέκα (1-0, 14/10), αλλά και τη νυν πρωτοπόρο και αήττητη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-0, 24/9) ανεβάζοντας έτσι τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Ο χαρακτήρας που έδειξε σε σημαντικά ματς για την ομάδα του, σε συνδυασμό με τα σωματικά προσόντα του, αλλά και το ταλέντο του είχαν ως αποτέλεσμα να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό όπου καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Η μεταγραφή του πάντως αντιμετωπίζεται ως έκπληξη και από τους Κροάτες.

Ο 22χρονος γκολκίπερ στο ματς με την Ριέκα αποβλήθηκε αποβλήθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα έχοντας προηγουμένως φέρει σε πέρας την αποστολή του αφού αναδείχθηκε ο MVP του αγώνα.

Όπως είχε καταγγείλει ο Ίβιτσα Ίβουσιτς αντί για συγχαρητήρια μετά την λήξη του παιχνιδιού δέχθηκε απειλές για την ζωή του από οπαδούς της Ριέκα.

«Φοβάμαι, δεν μπορώ να πιστέψω ότι με απειλούν. Στο κινητό μου τηλέφωνο και στο Facebook λαμβάνω άσχημα πράγματα.

Μου γράφουν πως ξέρουν που μένω. Δεν είναι ωραίο να διαβάζεις τέτοια πράγματα. Φοβάμαι, αλλά δεν το σκέφτομαι», είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο ο ύψους 1.95 τερματοφύλακας σημειώνοντας πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι.

«Τον Απρίλιο του 2017 τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα. Οι ίδιες κατάρες και απειλές. Μου έγραφαν πως έκλεψα τον τίτλο τους. Ειλικρινά σκέφτομαι αν πρέπει να τα καταγγείλω όλα αυτά. Την τελευταία φορά ένας 'κύριος' μου έστειλε άσχημα μηνύματα στο Facebook».

Η πολεμική ατμόσφαιρα που επικρατούσε ανάγκασε τον νεαρό τερματοφύλακα να αποχωρήσει από την Ίστρα δηλώνοντας πως δεν μπορούσε να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά.

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να εξελιχθείς και να πετύχεις τους στόχους σου. Οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται τα πάντα και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Όταν συνειδητοποίησα πως αυτή η κατάσταση με επηρέαζε, αποφάσισα πως ήταν καλύτερο να αποχωρήσω.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως το πιο σημαντικό είναι να έχω την ηρεμία μου. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια η Ίστρα μου έδωσε τα πάντα και νομίζω έκανα και εγώ το ίδιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα