O Oλυμπιακός έκλεισε τον Ιβουσιτς! (vids)

O Oλυμπιακός έκλεισε τον Ιβουσιτς! (vids)

Gazzetta team
O Oλυμπιακός έκλεισε τον Ιβουσιτς! (vids)

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» με συνοπτικές διαδικασίες ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Ιβιτσα Ιβουσιτς ο οποίος θα πλαισιώσει τους Προτό και Χουτεσιώτη! Ποιος είναι ο 23χρονος γκολκίπερ...

Εψαχνε τερματοφύλακα και τελικά τον βρήκε! Ο λόγος για τον Ιβιτσα Ιβουσιτς ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τους Μιραλάς, Χατζισαφί και Ιγκορ Σίλβα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς», ήταν η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με τον ίδιο να δηλώνει «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!».

Ποιος είναι ο Ιβιτσα Ιβουσιτς
O 23χρονος Κροάτης γκολκίπερ αφού ξεκίνησε την καριέρα του στην Ριέκα, οι άνθρωποι της Ιντερ τον εντόπισαν και τον απέκτησαν με τον Ιβουσιτς να έχει 22 συμμετοχές με την Primavera των νερατζούρι. Πριν αγωνιστεί με την μικρή ομάδα της Ιντερ ο Ιβουσιτς είχε δοθεί δανεικός στην Σερένιο και στην Πράτο πριν επιστρέψει ξανά στο Μιλάνο εκεί από όπου επέστρεψε μια και καλή στην πατρίδα του και στην Ιστρα.

Στην Ιστρα σε ηλικία μόλις 21 ετών έγινε ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας και έχει προλάβει μέσα σε 1,5 χρόνο να έχει 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ιβουσιτς έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικης Κροατίας στην U17 (6 ματς) και στην U16 (1 ματς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα