Ραντεβού Μολέντο για Βραζιλία

Ραντεβού Μολέντο για Βραζιλία

Νίκος Αθανασίου
Ραντεβού Μολέντο για Βραζιλία

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να τελειώσει το σίριαλ της μεταγραφής του και να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ.

Για τους τίτλους... τέλους φαίνεται πως οδεύει το σίριαλ της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στην Ιντερνασιονάλ.

Μία εξέλιξη που μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνει τους “πράσινους”, καθώς το οικονομικό κέρδος που θα έχουν θα είναι πολύ μικρό.

Πάντως, επειδή ακόμη και ο πιο αδαής έχει καταλάβει το πόσο εύκολα αλλάζει αποφάσεις, όχι απλά από μέρα σε μέρα, αλλά από ώρα σε ώρα, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αν πρώτα δεν πέσουν οι υπογραφές και υπάρξουν ανακοινώσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα