Γαλανόπουλος: «Δεν μας επηρεάζει το θέμα με τον Βράνιες»

Γαλανόπουλος: «Δεν μας επηρεάζει το θέμα με τον Βράνιες»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Δεν μας επηρεάζει το θέμα με τον Βράνιες»

bet365

Ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε πως το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα δεν διαταράσσεται από το περιστατικό με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova και υπογράμμισε πως το καλό κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ δεν έχει επηρεαστεί από το τελευταίο περιστατικό με τον Όγκνιεν Βράνιες, ενώ αναφέρθηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τη Λάρισα: «Γνωρίζουμε ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα, ειδικά τα εκτός έδρας. Με την χρονιά που κάνουμε φέτος έχουμε δείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά άν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχω ξαναπαίξει αντίπαλος εκτός έδρας με την ΑΕΛ, είναι σκληρή ομάδα, είναι μεγάλη ομάδα, μπορεί να στερείται ποιότητας αλλά οι παίκτες της μπαίνουν κα δίνουν το 100%».

Για το αν το 3-5-2 βοηθάει τους μέσους της ΑΕΚ: «Σίγουρα επηρεάζει, βοηθαει γιατι έχουμε να καλύψουμε λιγότερα μέτρα, ενώ οι Λιβάια και Αραούχο μπορούν να γυρίζουν και αυτοί πιο πίσω και να βοηθούν αμυντικά».

Για το γεγονός ότι το σύστημα γίνεται και 4-2-3-1: «Ο προπονητής έχει ποντάρει στα θετικά στοιχεία του καθενός και μέσα στο γήπεδο το σύστημα λειτουργεί άρτια».

Για τον Μοράν: «Είναι και αυτός μέσος και μαζί του είμαστε τέσσερις. Νομίζω ότι ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι πολύ καλός επιθετικά και παίζει κάθετα, μπορεί να υστερεί αμυντικά αλλά νομίζω ότι ήταν αυτό που έψαχνε η ΑΕΚ».

Για το αν ψάχνει το γκολ: «Είναι κάτι που με τρελαίνει, το ψάχνω όμως χωρίς τρέλα, όταν έρθει θα είναι καλό. Οποιος πατάει περιοχή αυξάνει πιθανότητες να σκοράρει. Πρέπει να βελτιωθώ στα τελειώματα, δουλεύω και προχωράμε».

Για τον Βράνιες: «Είναι ένα μέλος της ομάδας και σημαντικό, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Όμως ό,τι κάνει ο καθένας για τα μεταγραφικά ή στην προσωπικό του ζωή είναι δικό του θέμα, δεν μας έχει επηρεάσει όμως γιατί υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει».

Για το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων: «Είναι δύσκολο πρόγραμμα και ειδικά με τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως και πριν τις γιορτές είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και ανταπεξήλθαμε. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις συνθήκες, δουλειά μας είναι».

Για τους Σιμόες, Γιόχανσον και Κονέ: «Το έχω ξαναπει ότι οι Σιμόες και Γιόχανσον μου έχουν δώσει πάρα πολλά στο παιχνίδι μου. Παίζοντας όμως και με τον Κονέ μπορώ να πω το ίδιο. Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Ξέρει τι ζητάει μες το γήπεδο, σου δίνει ασφάλεια».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Ο Τσιγκρίνσκι και το χάος να επικρατεί είναι αυτός που θα φέρει την ηρεμία, τον σέβεσαι και μόνο που τον βλέπεις και σου μιλάει, φέρνει την ηρεμία σε όλη την ομάδα».

Για την Εθνική: «Όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να βρεθεί στην Ανδρών. Έχω πάρει αρκετά παιχνίδια φέτος αλλλά πρέπει να είσαι και καλός. Εγώ θα κάνω ό,τι΄μπορώ για να βρεθώ στην Ανδρών».

Ρονάλντο η Μέσι; «Μέσι ξεκάθαρα».

Για την μάχη του τίτλου: «Νομίζω ότι γίνεται όμορφο πρωτάθλημα και ο κόσμος έχει χρόνια να δει κάτι τέτοιο. Κανένας δεν μπορει να πει ποιος θα το κατακτήσει και αφού δεν κάνουν γκέλες οι μεγάλοι θα παει έτσι μέχρι το τέλος».

Για τους προπονητές που τον βοήθησαν στην καριέρα του: «Δεν είναι υπεύθυνοι μόνο αυτοί που σε βοηθούν αλλά αυτοί που σε στεναχώρησαν. Ο κύριος Κετσπάγια μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη αλλά δεν μου έδωσε μετά κάποια άλλη ευκαιρία. Μετά ήρθε ο κύριος Μοράις και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο πρωτάθλημα. Τέλος υπάρχει και ο κόουτς Χιμένεθ που είναι τον περισσότερο καιρό στην ομάδα και έχω έτσι έχω παίξει μαζί του τα περισσότερα ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα