Σιλά στο gazzetta.gr: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είμαι βέβαιος πως θα σωθεί»

Σιλά στο gazzetta.gr: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είμαι βέβαιος πως θα σωθεί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σιλά στο gazzetta.gr: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είμαι βέβαιος πως θα σωθεί»

bet365

Ο Γιακουμπά Σιλά είχε μόνο καλά λόγια να πει στο gazzetta.gr για τον Παναθηναϊκό και τον Μαρίνο Ουζουνίδη δείχνοντας σεβασμό στην ιστορία του «τριφυλλιού». «Περήφανος που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, είχαμε φτιάξει ένα ιερό σύνολο».

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Λεγανιές - Ρεάλ Μαδρίτης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Μη μετράς αυτά που χάθηκαν, μέτρα αυτά που έμειναν», αναφέρεται σε μια κινεζική παροιμία. Ο Γιακουμπά Σιλά έμεινε στον Παναθηναϊκό για μόλις τέσσερις μήνες, αλλά σε αυτό το διάστημα βίωσε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Παρά την «μαυρίλα», την αβεβαιότητα, αλλά και τον αγωνιστικό διασυρμό του «τριφυλλιού», ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Μάλι απόλαυσε κάθε στιγμή της παρουσίας του στο «τριφύλλι», έχοντας απόλυτη επίγνωση της ευρωπαϊκής ιστορίας, αλλά και της... βαριάς φανέλας του «τριφυλλιού».

Ο Αφρικανός αμυντικός χαφ κατέγραψε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και εκτός αγωνιστικών χώρων για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ένας πραγματικός τζέντλεμαν για τον οποίο άπαντες στον Παναθηναϊκό είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια!

Ο Σιλά βλέποντας πως οι «πράσινοι» αδυνατούσαν να καλύψουν το ακριβό συμβόλαιο του αποφάσισε λίγο πριν την εκπνοή του 2017 σε συνεννόηση πάντα με το «τριφύλλι» να διακόψει τον δανεισμό του παίρνοντας μόλις χθες μεταγραφή για την Μαλίν.

Ο 27χρονος διεθνής μολονότι έμεινε για μισή σεζόν στον Παναθηναϊκό, δεν έκρυψε μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr το δέσιμο του με τον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα της ομάδας.

Μέσα στη μιζέρια και τον κυκεώνα των προσφυγών, οι δηλώσεις του Αφρικανού στο gazzetta.gr αν μη τι άλλο αποδεικνύουν πως παρά την αποπνικτική κατάσταση, υπάρχουν ακόμη και σήμερα ποδοσφαιριστές που σέβονται και τιμούν το όνομα του Παναθηναϊκού.

«Πέρασα πολύ καλά στον Παναθηναϊκό δεν έχω κανένα παράπονο παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Αγάπησα τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ήταν όλοι συγκινητικοί. Πάντα δίπλα στην ομάδα, προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Είχαμε φτιάξει ένα ιερό σύνολο, σαν να είμαστε οικογένεια. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα αυτούς τους λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό, προσπαθούσα σε κάθε ματς για το καλύτερο δυνατό».

Ο Σιλά παρά την δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός τονίζει πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα!

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα και δυσκολίες, αυτά είναι γνωστά. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι τεράστιος σύλλογος με πολύ μεγάλη ιστορία. Είμαι βέβαιος πως θα σωθεί η ομάδα και θα ξεπεραστούν όλα αυτά τα προβλήματα. Αυτή είναι η άποψη μου».

Ο Παναθηναϊκό διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας με τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν επηρεασμένους από τις αλυσιδωτές εξελίξεις. Ο νυν παίκτης της Μαλίν εκτιμά πως οι παίκτες δεν θα πρέπει να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους.

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάζουν την δουλειά τους στο γήπεδο. Το θέμα είναι να παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό παρά τα προβλήματα».

Ο Γιακουμπά Σιλά μέσω του gazzetta.gr δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μαρίνο Ουζουνίδη ευχαριστώντας τον για την συνεργασία τους.

«Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Ουζουνίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στον Παναθηναϊκό. Είναι ασφαλώς δύσκολο το έργο του. Προσωπικά, μπορεί πλέον να συνεχίσω την καριέρα μου στη Μαλίν, αλλά θα συνεχίσω να ενημερώνομαι για τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα