Υποφέρει από γαστρεντερίτιδα ο Τσιγκρίνσκι

Υποφέρει από γαστρεντερίτιδα ο Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
Υποφέρει από γαστρεντερίτιδα ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Εκτός έμεινε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη λόγω γαστρεντερίτιδας ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Θεραπεία συνέχισε ο Ούρος Τσόσιτς, ενώ κανονικά το «παρών» έδωσε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Λεγανιές - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Όγκνιεν Βράνιες πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του ένα 24ωρο πριν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δύο απουσίες καθώς το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ούρος Τσόσιτς. Ο Ουκρανός στόπερ υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και δεν μπόρεσε να προπονηθεί, ενώ ο Σέρβος αμυντικός συνεχίζει τη θεραπεία του καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή στις 12:00 στα Σπάτα και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα για τον αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα