Μάνατζερ Βράνιες: «Μπούρδες του Τύπου, ήταν άρρωστος»

Μάνατζερ Βράνιες: «Μπούρδες του Τύπου, ήταν άρρωστος»

Θοδωρής Βασίλης
Μάνατζερ Βράνιες: «Μπούρδες του Τύπου, ήταν άρρωστος»

bet365

Ο μάνατζερ του Βράνιες έδωσε την δική του εκδοχή για την απουσία του πελάτη του από την προπόνηση της ΑΕΚ τονίζοντας ότι ήταν άρρωστος!

Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ξέρω ότι με καλείτε για τον Βράνιες, αλλά δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό σχόλιο», ανέφερε αρχικά στην Live Sport κι όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με την ΑΕΚ, τόνισε:

«Όχι, γιατί να το κάνω; Δεν υπάρχει λόγος. Μιλήσαμε πρόσφατα για το συμβόλαιο. Ήρθε μία πρόταση, απορρίφθηκε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε».

Όσο για την αδικαιολόγητη απουσία του Βράνιες από την προπόνηση, είπε: «Τι είναι αυτά που λέτε; Αυτά είναι μαλ@@@! Ο Βράνιες ήταν άρρωστος και γι' αυτό δεν πήγε στην προπόνηση. Με έχουν πάρει κι άλλοι συνάδελφοί σας. Ό,τι έχει γράψει ο ελληνικός Τύπος είναι μπούρδες! Ο Όγκνιεν ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του».

Τέλος, σε ερώτηση γιατί δεν ενημέρωσε την ΑΕΚ δήλωσε: «Ποιος σας το είπε αυτό; Μίλησαν μαζί του χθες, μίλησαν και σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα