Τέλος ο Μολέδο για τον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Τέλος ο Μολέδο για τον ΠΑΟΚ!

bet365

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ του Παναθηναϊκού και στρέφονται στις υπόλοιπες επιλογές για την συγκεκριμένη θέση.

Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν άκρη με τον Ροντρίγκο Μολέδο και αποφάσισαν, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Στην Τούμπα θεωρούν ότι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, κατέθεσαν την καλύτερη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ενώ έδωσαν αρκετό χρόνο στον ποδοσφαιριστή για να πάρει την τελική απόφαση του.

Τελικά, η αλλαγή πλεύσης του Μολέδο, που εκφράστηκε μέσω του μάνατζερ του, ήταν αυτή που ενόχλησε περισσότερο και οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις (βλέπε: Χατσερίδη) κεντρικών αμυντικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα