Δικηγόρος Βέμερ για Αλαφούζο: «Όχι να βάζουμε πλάτη και να αγοράζει πλοία 326 εκατομμυρίων»

Δικηγόρος Βέμερ για Αλαφούζο: «Όχι να βάζουμε πλάτη και να αγοράζει πλοία 326 εκατομμυρίων»

Δικηγόρος Βέμερ για Αλαφούζο: «Όχι να βάζουμε πλάτη και να αγοράζει πλοία 326 εκατομμυρίων»

Επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου από τον δικηγόρο του Γενς Βέμερ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν γίνεται ο πελάτης του να βάζει πλάτη, την στιγμή που πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αγοράζει πλοία 326 εκατομμυρίων.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ακόμα μια εκδίκαση προσφυγής παίκτη του Παναθηναϊκού κατά των... πρασίνων είχε ένταση. Συγκεκριμένα σε αυτή του Γενς Βέμερ, με την πλευρά του Γερμανού να ζητάει τα 500.000 ευρώ που οφείλονται στον παίκτη να δοθούν σε 10 δόσεις, ενώ οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ζήτησαν οι δόσεις να φτάσουν τις 45, τονίζοντας πως η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι τραγική.

Σύμφωνα με την «Live Sport» ο δικηγόρος του Βέμερ Πάρης Ατλαμάζογλου φανερά εξοργισμένος ανέφερε τα εξής: «Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό. Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια».

Οι... πράσινοι από την πλευρά του επισήμαναν: «Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο "κάθισε" πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δόσεις».

 

 

Best of internet