Οι διεκδικητές για Μπαμπά και η... μάχη του Ολυμπιακού

Οι διεκδικητές για Μπαμπά και η... μάχη του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Οι διεκδικητές για Μπαμπά και η... μάχη του Ολυμπιακού

bet365

Αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων που θέλουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό εξτρέμ της Σεντ Ετιέν και εκ των στόχων του Ολυμπιακού, Τζόναθαν Μπαμπά. Δεν τα παρατανε στο Λιμάνι έχοντας ακόμα πιθανότητες.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Πέραν του Ολυμπιακού ο νεαρός εξτρέμ είναι στο στόχαστρο των Μαρσέιγ, Σεβίλλης και Νιουκάστλ. Επίσης για τον Τζόναθαν Μπαμπά έχουν ενδιαφερθεί ή και έχουν κάνει κρούσεις οι Φιορεντίνα, Μπολόνια, Τορίνο και Σασουόλο. Ως γνωστόν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει συμφωνήσει με την Σεντ Ετιέν για νέο συμβόλαιο και γενικά φαίνεται να μην τα βρίσκει με τον γαλλικό σύλλογο για να συνεχίσει εκεί. Επίσης η Σεντ Ετιέν έκλεισε ήδη έναν άλλον εξτρέμ. Τον 25χρονο Πολ Ζορζ Ντεπ. Έτσι αρκετές ομάδες είναι που περιμένουν στην... γωνία για να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση του Μπαμπά. Ο Ολυμπιακός λόγω Γκαρθία μπορεί να έχει ένα ατού, ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη. Ωστόσο στο Λιμάνι δίνουν την... μάχη τους έχοντας ακόμα πιθανότητες για τον παίκτη και βασικό... όπλο την άριστη σχέση του με τον Γκαρθία που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στην Γαλλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα