Νέα επιβεβαίωση από τους Βόσνιους για το deal με Τσαλάκοβιτς

Νέα επιβεβαίωση από τους Βόσνιους για το deal με Τσαλάκοβιτς

Νέα επιβεβαίωση από τους Βόσνιους για το deal με Τσαλάκοβιτς

bet365

Από τη Βοσνία επιβεβαιώνεται ξανά πως ο Τσαλάκοβιτς είναι... κλεισμένος στον Ολυμπιακό και ότι ταξιδεύει άμεσα για την Ελλάδα για να αποτελέσει μία ακόμα επιλογή για κίπερ.

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από τις 2 Δεκεμβρίου είχε διαρρεύσει από τη Βοσνία το επικείμενο deal του Ολυμπιακού με Τσαλάκοβιτς.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει εκ νέου επιβεβαιώση από την χώρα ότι ο νεαρός κίπερ είναι κλεισμένος για τον πειραϊκό σύλλογο. Ο 17χρονος Μπένζαμιν Τσαλάκοβιτς θεωρείται στην πατρίδα του ένα μεγάλο ταλέντο που από τις Ακαδημίες της FK Olimpik Σεράγεβο πήγε στην πρώτη ομάδα. Σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν από τους Βόσνιους ο παίκτης θα είναι λίαν συντόμως στην χώρα μας με τον agent του για να κλείσει και τυπικά πια η μεταγραφή του. Το συμβόλαιό του στην FK Olimpik έληγε φέτος το καλοκαίρι. Ο ίδιος βάση των ίδιων πληροφοριών είναι πολύ χαρούμενος για αυτήν την μεταγραφή. Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει και συνεργασία με Ακαδημίες ομάδων από τη Βοσνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα