Ετοιμάζει ξανά τον Ζιλέ βασικό ο Γκαρθία!

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζει ξανά τον Ζιλέ βασικό ο Γκαρθία!

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον Ζιλέ ως βασικό οκτάρι για τρίτο σερί ματς του στον Ολυμπιακό. Αυτήν την φορά για τον αγώνα εντός έδρας με την Ξάνθη.
Το momentum φαίνεται πως ανήκει για τα καλά στον έμπειρο Βέλγο μέσο και ο Καταλανός προπονητής έχει την πρόθεση να τον αξιοποιήσει στο έπαρκο. Έτσι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμα τόσο ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας για το Ολυμπιακός - Ξάνθη ο Γκαρθία δείχνει να σκέφτεται ξανά έντονα για βασικό για 3ο σερί αγώνα τον Γκιγιόμ Ζιλέ.
Έτσι να πορευθεί με Ρομαό εξάρι και Ζιλέ οκτάρι. Έτσι και αλλιώς δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά τόσο ως προς την διάταξη όσο και προς τα πρόσωπα για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα