Μολέδο: «Θέλω να πάω στην Βραζιλία»!

Μολέδο: «Θέλω να πάω στην Βραζιλία»!

Νίκος Αθανασίου
Μολέδο: «Θέλω να πάω στην Βραζιλία»!

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέδο... εμφανίστηκε και ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν συζητά καμία πρόταση από την Ελλάδα και πως θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Ιντερνασιονάλ!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι, ότι θέλει κάνει! Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού και ενώ τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάει δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς σε ένα σούπερ deal για το «τριφύλλι», τις τελευταίες ώρες ήταν αρνητικός, δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ για να τελειώσει το θέμα και όταν εμφανίστηκε το απόγευμα έριξε την... βόμβα! Ποια ήταν αυτή, δίνοντας σημάδια ζωής αρκετές ώρες μετά και έπειτα από «βομβαρδισμό» κλήσεων;

«Δεν έρχομαι να συζητήσω τίποτα. Ούτε για την πρόταση του ΠΑΟΚ, ούτε για άλλη ελληνική ομάδα. Θέλω να επιστρέψω στην Βραζιλία, θέλω να συνεχίσω στην Ιντερνασιονάλ»! Αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του έμπειρου παίκτη, ο οποίος συνεχίζει το ρεσιτάλ αλλαγής απόψεων σε ένα σίριαλ που κάθε μέρα τελειώνει και κάθε μέρα... γεννά καινούρια επεισόδια το τελευταίο δεκαήμερο!

Πάντως, αν παραμείνει σταθερός σε αυτή την άποψη, τότε ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς Μολέδο και θα καταλήξουν σε «ναυάγιο» οι επαφές ενώ οι «πράσινοι» θα αναγκαστούν να χάσουν τον παίκτη με ελάχιστο οικονομικό αντίτιμο! Βέβαια και επειδή μιλάμε για τον Μολέδο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε ηγεμονικό συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, αύριο είναι μια νέα μέρα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα βρίσκεται μέσα στο κεφάλι του έμπειρου άσου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα