Σαλπιγγίδης: ««Ελπίζω να το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σαλπιγγίδης: ««Ελπίζω να το πάρει ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε ενώπιον, σπουδαστών του τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας σε γνωστό ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, την Εθνική και το… Survivor.

Ο πρώην διεθνής άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος και δεν έκρυψε την επιθυμία του να είναι ο ΠΑΟΚ η ομάδα που θα το κατακτήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Με τι ασχολείσαι αυτόν το καιρό και το αν τον ενδιαφέρει το κεφάλαιο προπονητική:

«Αυτό τον καιρό δεν ασχολούμαι με κάτι επαγγελματικά. Κοιτάω να βρω χρόνο για μένα και την οικογένεια μου. Όσον αφορά την προπονητική, έχω παρακολουθήσει δύο σχολές προπονητικής. Όμως, η προοπτική δεν με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση, δε το σκέφτομαι. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει».

Αναφορικά με τις φήμες για ένταξη του στον ΠΑΟΚ μετά και τον Γ.Χ Γεωργιάδη αλλά και τις προοπτικές του μέλλοντος απάντησε:

«Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Φυσικά και θα ήθελα όμως στο μέλλον να συμβεί κάτι. Θα ήταν μία ευκαιρία να δουλέψω και να προσφέρω ότι μπορώ από κάποιο πόστο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βγάζει υγεία, βάζει ή προσπαθεί να βάλει κάποια πράγματα σε σωστή τροχιά και εκεί στοχεύει. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει τίποτα».

Για το αν μπορεί να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα και για το ποιον βλέπει φαβορί:

«Θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες, πιο πολύ από ποτέ. Όμως θέλει προσπάθεια και μάχη. Ελπίζω να το πάρει. Διεκδικητές πιστεύω ότι είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Το θέμα είναι ποιος θα έχει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει. Το ποιος θα το κατακτήσει τελικά θα το δούμε σε λίγο καιρό. Επίσης και ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σε ποιον θα κόψει βαθμούς. Θα το μάθουμε σύντομα».

Για Λίνο και τη θέση του αριστερού μπακ στη οποία φαίνεται να έχει… πρόβλημα ο Δικέφαλος:

«Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην αριστερή πλευρά, καθώς ο Λέοβατς τέθηκε εκτός ομάδας και ο Λεβέκ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ο Λίνο ήταν ένας παίκτης που άφησε την σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ και άφησε ωραίες στιγμές στον κόσμο και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση κάποιος αντίστοιχος παίκτης, ωστόσο ας ελπίσουμε πως ο Αζεβέδο θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε εκείνο το σημείο διότι χρειάζεται ενίσχυση».

Για τον Πρίγιοβιτς:

«Είναι ένας επιθετικός με καλά στοιχεία. Έχει επαφή με τα δίχτυα, το δείχνουν άλλωστε και τα στατιστικά του. Ο ΠΑΟΚ επίσης έχει και έναν ακόμα παίκτη στην ίδια θέση, τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει εξίσου πολύ καλά στοιχεία και μπορεί να κάνει καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Για το αν πιστεύει ότι το πρωτάθλημα είναι πιο βελτιωμένο φέτος:

«Θεωρώ πως ναι είναι. Και η διαιτησία είναι λίγο καλύτερη φέτος. Και ο ανταγωνισμός έχει ανέβει, καθώς βλέπουμε τέσσερις ομάδες στην κορυφή. Τα παλιότερα χρόνια η διαφορά εκτοξευόταν πολύ γρήγορα. Ακόμα και στην ουρά, πιστεύω ότι ακόμα και ο Πλατανιάς ο οποίος είναι τελευταίος στη βαθμολογία, μπορεί να κόψει βαθμούς από τον οποιονδήποτε, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό».

Για τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ:

«Το καλό είναι πως συσπείρωσε τον κόσμο σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας και αυτός στήριξε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και ήταν ο καταλληλότερος. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πολλοί μεγάλοι αθλητές έχουν ασχοληθεί με τις ομάδες με τις οποίες υπήρξαν αθλητές και στην πορεία βοήθησαν από άλλο πόστο, ήρθαν με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και πολύ αγάπη και φύγανε κυνηγημένοι. Αυτό είναι ένα αρνητικό και άσχημο κομμάτι και με λυπεί. Σε κάποιες περιπτώσεις σίγουρα φταίγανε και οι ίδιοι. Οπότε σίγουρα βοήθησε τον ΠΑΟΚ με την συσπείρωση του κόσμου, αλλά ήταν άσχημος ο τρόπος που έφυγε από την ομάδα».

Ερωτηθείς για το αν θα δεχόταν και θα ήθελε να αναλάβει κάποιο πόστο στον σημερινό Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα η οποία έχει πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσει. Δεν θα αναλάμβανα κάποια θέση αυτή την περίοδο όχι. Είμαι καλά όπως είμαι τώρα. Πρέπει πάντως να βρει άμεσα μία λύση γιατί είναι μία ιστορική ομάδα και χρειάζεται στο πρωτάθλημα και για λόγους ανταγωνισμού».

Για την Εθνική και το ότι είχε δηλώσει ότι υπάρχει θέμα αποδυτηρίων και αποπροσανατολίστηκε η ομάδα:

«Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως για την αγωνιστική πορεία της Εθνικής δεν έφταιγαν μόνο οι παίκτες. Όσον αφορά τον αποπροσανατολισμό, αρκετοί παίκτες πήραν πολλές εμπειρίες από την Εθνική και είτε έφτασαν σε ένα σημείο κορεσμού είτε επαναπαύτηκαν».

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor και την πρόταση που του έγινε:

«Είναι αλήθεια αυτό. Μίλησα και στο πρώτο και στο δεύτερο. Αρνήθηκα όμως γιατί δεν θα ήθελα να πάω εκεί. Δεν μπήκαμε καν στο οικονομικό κομμάτι. Παρακολούθησα ωστόσο όλο το πρώτο και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ. Στα αγωνίσματα ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση και να παίξω και εγώ. Μου άρεσε πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα