Αίτημα για τροπολογία μη απόδοσης ποινικών ευθύνων για μετακινήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Αίτημα για τροπολογία μη απόδοσης ποινικών ευθύνων για μετακινήσεις

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν από τον Βασιλειάδη να περάσει τροπολογία που δεν θα περιλαμβάνει απόδοση ποινικών ευθυνών για επεισόδια εκτός γηπέδων στις μετακινήσεις των οπαδών.
Με βάση τα όσα έχετε ήδη διαβάσει έως το τέλος του μήνα η Super League αναμένεται να παρουσιάσει στον Υφυπουργό ένα συνολικό σχέδιο για τη νέα χρονιά, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διαβουλεύσεις, με στόχο, όπως ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης, την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2018 / 19. Για το σκέλος των μετακινήσεων η Λίγκα ενημέρωσε ότι ήδη έχει ένα πλαίσιο και ένα μέρος της πρότασης που θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος του Γενάρη ή το αργότερο τον Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την πλευρά των ομάδων ζητήθηκε το εξής: να περάσει τροπολογία που θα αναφέρει ότι δεν θα υπάρχουν ποινικές ευθύνες για εκπροσώπους των ομάδων ή μέλη των Δ.Σ. της ΠΑΕ για επεισόδια εκτός γηπέδων ή ότι άλλο... μεμπτό μπορεί να γίνει. Ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε πως θα το δει το θέμα αλλά συνολικά για το κομμάτι των αλλαγών στο νομικό πλαίσιο των μετακινήσεων. Η βασική πρόθεση παραμένει η ολική ή μερική απελεθεύρωση των μεμονωμένων ή και οργανωμένων μετακινήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα