«Ο Βράνιες θέλει μόνο Άντερλεχτ»

«Ο Βράνιες θέλει μόνο Άντερλεχτ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ο Βράνιες θέλει μόνο Άντερλεχτ»

bet365

Για εκπεφρασμένη επιθυμία του Όγκνιεν Βράνιες να μεταπηδήσει στην Άντερλεχτ κάνει λόγο ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα του βελγικού συλλόγου.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Νικολάε Στάντσιου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου με την Άντερλεχτ να ρίχνει πλέον το βάρος στην ενίσχυση της.

«Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάζει η Άντερλεχτ είναι ο Όγκνιεν Βράνιες. Η Άντερλεχτ έκανε πρόταση, αλλά η ΑΕΚ αρνήθηκε. Ο Βράνιες είπε πως θέλει να πάει μόνο στην Άντερλεχτ», τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση για δανεισμό που θα ξεπερνά τις 500.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι θα είναι μάξιμουμ 1.5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα