Γέντρισεκ: «Χαρούμενος στην Ξάνθη, με ήθελε ομάδα από την Β΄ Γερμανίας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γέντρισεκ: «Χαρούμενος στην Ξάνθη, με ήθελε ομάδα από την Β΄ Γερμανίας»

bet365

Για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Ξάνθη μίλησε ο Σλοβάκος επιθετικός, Έρικ Γέντρισεκ αποκαλύπτοντας πως υπήρχε ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Έρικ Γέντρισεκ αποδεικνύεται λίρα 100 για την Ξάνθη έχοντας πετύχει 8 γκολ, επίδοση που τον έχει φέρει στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο Σλοβάκος φορ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τα γκολ που έχει σημειώσει έχοντας στην άκρη του μυαλού του, το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

«Δεν κοιτάζω τόσο μακριά, αλλά θα ήταν ωραίο αν συνέβαινε. Υπάρχουν όμως πολλοί αγώνες μπροστά μας. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που παίζω και έχω πετύχει 8 από τα 17 γκολ της ομάδας. Έτσι βρίσκομαι στους κορυφαίους σκόρερς του πρωταθλήματος».

Ο Γέντρισεκ αναφέρθηκε στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Μίλαν Ράσταβατς στην ακριτική ομάδα τονίζοντας πως θα προτιμούσε να έχει παρτενέρ στην επίθεση.

«Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα ένα σύστημα με δύο επιθετικούς, όπως έγινε στις προηγούμενες ομάδες μου. Οι συμπαίκτες μου όμως με τροφοδοτούν από τα άκρη έτσι η μπάλα φτάνει σε μένα».

Ο πρώην παίκτης της Καϊζερσλάουτερν αναφέρθηκε και στα λίγα γκολ που σημειώνονται στη Super League.

«Το ότι δεν μπαίνουν πολλά γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται από το γεγονός πως με 8 γκολ είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας μου. Σε άλλα πρωταθλήματα μπαίνουν περισσότερα γκολ. Το ελληνικό στιλ είναι περισσότερο αμυντικό.

Έπρεπε να το συνηθίσω. Πέρα από αυτό, η γυναίκα μου είναι έγκυος και δεν βρίσκεται μαζί μου. Τις επόμενες μέρες περιμένουμε την γέννηση του παιδιού μας. Είμαι έτοιμος να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψω αμέσως στην πατρίδα».

O Γέντρισεκ παράλληλα αποκάλυψε πως γερμανική ομάδα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του.

«Οι εμφανίσεις μου δεν περνούν απαρατήρητες και είμαι ευτυχής που ξεχωρίζουν έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι 31 ετών και δεν περιμένω κάποιον να πληρώσει πολλά λεφτά για μένα. Είμαι ρεαλιστής. Διάλεξα την Ξάνθη το καλοκαίρι και αισθάνομαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι να φύγω, αν και τον χειμώνα μια ομάδα από την Β΄ κατηγορία της Γερμανίας ενδιαφέρθηκε αλλά δεν μπήκαμε σε συζητήσεις. Στόχος μου είναι να φτάσω τα 100 γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα