Πέλκας: «Θέλω το νταμπλ σαν τρελός»! (vids)

Πέλκας: «Θέλω το νταμπλ σαν τρελός»! (vids)

Gazzetta team
Πέλκας: «Θέλω το νταμπλ σαν τρελός»! (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας απάντησε στις ερωτήσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ και έδειξε το πόσο πολύ θέλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός παρέλαβε τα τρία βραβεία που κέρδισε (MVP Δεκεμβρίου, Best Goal Δεκεμβρίου και Best Goal 2017) στις σχετικές ψηφοφορίες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και τέθηκε ενώπιον των φίλων της ομάδας, οι οποίοι μέσω ερωτήσεων στο twitter ρώτησαν και έμαθαν πολλά για τον ίδιο, την ομάδα και τους στόχους.

- Θυμάσαι τί είχε συμβεί στις 02.08.2012 και 09.08.2012;

«Ηταν δυο εκπληκτικές στιγμές. Το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα στο Ισραήλ και το πρώτο μου γκολ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

- Δημήτρη, φέτος θέλουμε το νταμπλ...

«Κι εγώ το θέλω σαν τρελός».

- Πώς σχολιάζει τη μεταγραφή του επίσης νεαρού Μαυροπάνου, στην Άρσεναλ; Επιθυμεί κάτι αντίστοιχο για τον εαυτό του;

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο, χαίρομαι πολύ που επιτέλους οι μεγάλες ομάδες κοιτάνε και το δικό μας πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι ελπίζω να έχει ανάλογη συνέχεια. Ποιος δεν θέλει να πάει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα, όμως, μόνο ΠΑΟΚ».

- Το ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ εκτός από παίκτης του, αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο ή τον αγχώνει η διάθεσή του να δώσε το κάτι παραπάνω

«Παλιά με άγχωνε είναι η αλήθεια, αλλά τώρα έχω μάθει να το διαχειρίζομαι προς όφελος μου και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ. Είναι κάτι πολύ όμορφο να προσφέρεις στην ομάδα που σε ανέδειξε και είσαι δεμένος συναισθηματικά μαζί της».

- Δεδομένου της αξιόλογης και ισορροπημένης εξέλιξης που έχεις τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά και της διάθεσης αυτό βελτίωσης που επιδεικνύεις , που πιστεύεις πως μπορείς να φτάσεις; Πόσο καλύτερος πιστεύεις πως μπορείς να γίνεις μέσα στο γήπεδο?

«Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η διαδικασία δεν σταματά ποτέ. Το που μπορεί να φτάσει είμαι κι εγώ περίεργος να το διαπιστώσω. Θα συνεχίσω πάντως, να προσπαθώ όλο και πιο πολύ στις προπονήσεις γιατί εκεί χτίζονται οι μεγάλοι παίκτες».

- Σε βοήθησε ο δανεισμός σου στην Πορτογαλία για την εξέλιξη σου;

- Πώς ένιωσε όταν άκουσε πως η ομάδα του κληρώθηκε με τον Ατρόμητο;

«Δεν είναι εύκολη κλήρωση, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δικός μας στόχος είναι η πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τον πετύχουμε».

- Η καλύτερη στιγμή σου στο ποδόσφαιρο;

«Ομαδικά είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και ατομικά το γκολ μου με τη Βέροια στο πρώτο μου ματς ως αρχηγός του ΠΑΟΚ».

- Με ποιόν συμπαίκτη σου είσαι πιο "δεμένος", εκτός γηπέδου;

-Σε ποιο από τα δυο είσαι καλύτερος; Στο EASPORTSFIFA ή στο FootballManager;

«Στο FIFA δεν χάνω από κανένα και στο Manager είμαι ο καλύτερος προπονητής που έχει υπάρξει. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω...».

- Πρωταθλητής και αρχηγός του καλύτερου ΠΑΟΚ όλων των εποχών ή καριέρα σε καλή αλλά όχι πρωτοκλασάτη ομάδα ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα;

«Νομίζω δεν είναι καν δίλημμα...».

- Πώς αισθάνεσαι όταν μπαίνεις στη γεμάτη Τούμπα;

«Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί σε ένα ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τόσο καυτή έδρα για την ομάδα που αγαπά».

- Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την πορεία σας στην ομάδα και να σας ρωτήσω γιατί φοράτε και σε τι χρησιμεύουν τα μαύρα μικρά κορμάκια που φοράτε κάτω από την φανέλα στην προπόνηση και στον αγώνα.

«Είναι ο δικός μας... έλεγχος. Καταγράφουν ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο για να μπορεί να ξέρει ο προπονητής πως δουλεύουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες».

- Τι πρόταση και από ποια ομάδα θα σε οδηγήσει μακριά από τον ΠΑΟΚ;

«Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ στην Τούμπα και μόνο μέσω του ΠΑΟΚ θα μπορέσω να πάρω μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης».

- Ποια ήταν η πιο χαρακτηριστική σου στιγμή με τον ΠΑΟΚ;

«Τα δύο μου γκολ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

- Μήτσο το ξέρεις ότι αν πάρουμε πρωτάθλημα δεν θα κοιμηθεί η πόλη για 2 εβδομάδες;

«Μπορεί και παραπάνω... Εγώ πάντως σίγουρα».

- Σε κλίμακα 0 έως 10, σε ποιο βαθμό θεωρείς ότι είσαι τώρα σχετικά με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σου οντότητας;

«Δε θέλω να μιλήσω με νούμερα και δεν βάζω ταβάνι στα όνειρά μου».

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν και με την επιλογή στα επόμενα χρόνια;

«Όπως, είπα και πριν στόχος μου είναι να γίνω πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ».

- Ποιον πρώην συμπαίκτη σου θα ήθελες να φέρεις πίσω στον ΠΑΟΚ;

«Τον Ροντρίγκες και τον Σταφυλίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα