O αναποφάσιστος κύριος Μολέδο!

O αναποφάσιστος κύριος Μολέδο!

Νίκος Αθανασίου
O αναποφάσιστος κύριος Μολέδο!

bet365

Ο Βραζιλιάνος είναι εκείνος που καθυστερεί τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ και αναμένεται νέα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι για να τελειώσει οριστικά το θέμα. Ο Ολυμπιακός και το... απαγορευτικό!

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το σίριαλ Ροντρίγκο Μολέδο και ΠΑΟΚ συνεχίζεται με απόλυτη ευθύνη του Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος σε καθημερινή βάση επιβεβαιώνει το απρόβλεπτο του χαρακτήρα του. Την μία μέρα είναι έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα, την άλλη μέρα θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Βραζιλία και την επόμενη σκέφτεται το ενδεχόμενο να πιέσει καταστάσεις για να προχωρήσει ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέραμε από χθες, η έντονη φημολογία για... μπάσιμο των «ερυθρολεύκων» παρά τις διαψεύσεις ισχύει απόλυτα, ωστόσο, ουδείς από την διοίκηση του «τριφυλλιού»(ακόμη και εκείνοι που το... συζητάνε ως προοπτική για να φανούν καλοί στο αφεντικό τους) δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια ακόμη αιτία πολέμου με τον κόσμο που «βράζει» το τελευταίο διάστημα και είναι στα όριά του. Μία τέτοια απόφαση θα μπορούσε να την πάρει μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος...

Από κει και πέρα, και επειδή το στόρι έχει παρατραβήξει, ο έμπειρος στόπερ αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ για να έχει ακόμη μία επαφή με την διοίκηση του «τριφυλλιού» και να κλείσει οριστικά το θέμα. Είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα