Θέλει περισσότερα από τη Νότιγχαμ για Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Θέλει περισσότερα από τη Νότιγχαμ για Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Θέλει περισσότερα από τη Νότιγχαμ για Χουλτ ο Παναθηναϊκός

bet365

Περισσότερα χρήματα ζητάει από την Νότιγχαμ ο Παναθηναϊκός για την πώληση του Χουλτ, κοιτάζοντας ωστόσο την πιθανότητα να δοθεί αλλού ο Σουηδός αμυντικός.

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένα από τα σημαντικά θέματα του Παναθηναϊκού είναι η πώληση του Νίκλας Χουλτ. Για τον Σουηδό αριστερό μπακ πρόταση έχει καταθέσει η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, μια πρόταση που φέρεται να φτάνει τις 300.000 ευρώ και η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Αντιδράσεις γιατί δεν θέλουν να πωληθεί παίκτης σε ομάδα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού. Βέβαια για να μπορεί να δοθεί ο παίκτης, θα πρέπει να γίνει πριν η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ εκδόσει απόφαση.

Όσον αφορά τα χρήματα, οι Άγγλοι φέρεται να δίνουν 300.000 ευρώ στους... πράσινους που από την πλευρά του αρχικά κοιτάζουν την πιθανότητα να βρουν άλλη ομάδα να δώσουν τον παίκτη (η Άντερλεχτ είναι μία από αυτές), ενώ σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο στο «τριφύλλι» ζητούν περισσότερα χρήματα από τη Νότιγχαμ. Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει με την συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και με άλλες παικτών του Παναθηναϊκού που αναμένεται να πουληθούν, προκειμένου να μπουν χρήματα στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα