Ο Μποτία (ξανά)κερδίζει την θέση του στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μποτία (ξανά)κερδίζει την θέση του στον Ολυμπιακό

bet365

Στο ξεκίνημα της εποχής Γκαρθία στον Ολυμπιακό διαφαίνεται η πρόθεση του Καταλανού τεχνικού να δώσει περισσότερο χρόνο στον αρχηγό και συμπατριώτη του, Αλμπέρτο Μποτία.
Λίγες ημέρες μετά ο Μποτία όχι μόνο ήταν στην αποστολή για το ματς με την Λαμία αλλά χρίστηκε και βασικός ως αρχηγός της ομάδας. Για τον 28χρονο στόπερ φαίνεται μία τάση του 44χρονου Γκαρθία να τον στηρίξει και να του δώσει επαρκή χρόνο συμμετοχής, κάτι που μπορεί να συνδέεται ακόμα και με το θέμα του συμβολαίου του. Ο Γκαρθία πάντως φρόντισε από την πρώτη στιγμή που πάτησε στον Ρέντη να μιλήσει σε καλό κλίμα με τον Μποτία όπως και σε άλλους παίκτες που γνώριζε από την Ιβηρική και ακόμα και τον υπό αποχώρηση Φιγκέιρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα