Ο Φορτούνης έφτασε τα 140 ματς με Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Φορτούνης έφτασε τα 140 ματς με Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με αντίπαλο την Λαμία στην Super League έφτασε τις 140 αναμετρήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού έχοντας στο σύνολο βάλει 46 τέρματα.

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία έπιασε τον αριθμό των 140 αγώνων. Ο Φορτούνης σε αυτά τα ματς έχει σκοράρει 46 φορές, έχοντας 39 ασίστ.

Φέτος ο διεθνής άσος έχει 24 αναμετρήσεις με 7 γκολ και 9 ασίστ. Η πρώτη του χρονιά στους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν το '14-'15 με 37 αγώνες και 10 τέρματα και 5 ασίστ και η τοπ χρονιά του στα ερυθρόλευκα η αμέσως επόμενη με 39 ματς, 21 γκολ και 17 ασίστ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα