Ο ΠΑΣ πήρε τον Εντελίνο Ιέ

Gazzetta team
Ο ΠΑΣ πήρε τον Εντελίνο Ιέ

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» απέκτησε τον 23χρονο κεντρικό χαφ από τη Γουινέα Μπισάο
Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή έκανε σήμερα ο ΠΑΣ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» απέκτησε τον Εντελίνο Ιέ, που αγωνίζεται στον άξονα και προέρχεται από την 2η ομάδα της Μπράγκα. Ο 23χρονος μέσος από τη Γουινέα Μπισάο, σε ηλικία 14 ετών βρέθηκε στην Πορτογαλία και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ. Μάλιστα ο δίδυμος αδερφός του Εντγκαρ Ιέ είναι επίσης ποδοσφαιριστής και παίζει στη Λιλ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Edelino Miguel Ié από την Sporting Clube de Braga B της Πορτογαλίας. Η απόκτηση του είναι με συμβόλαιο 6 μηνών και option ανανέωσης από πλευράς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ακόμα 2 χρόνια.
ΗΛΙΚΙΑ: 23
ΥΨΟΣ: 1,78m
ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ, προτιμώμενες θέσεις 8 & 6
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Sporting Clube de Portugal, Sporting Clube de Braga B, Kruoja, Cinfaēs
Ο θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την θερμή υποδοχή δήλωσε στο pasgiannina.gr:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο κα την πόλη.»
Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα