Το παλεύει για Νουχίου, κοιτάει κι αλλού ο Ατρόμητος

Το παλεύει για Νουχίου, κοιτάει κι αλλού ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Το παλεύει για Νουχίου, κοιτάει κι αλλού ο Ατρόμητος

bet365

Την προσοχή του στην απόκτηση επιθετικού έχει στρέψει ο Ατρόμητος στα μεταγραφικά, με τον Νουχίου να είναι η προτεραιότητα, αλλά όχι και ο μοναδικός στόχος. Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τελικά εξτρέμ...

Ήρεμες και προσεκτικές κινήσεις θέλουν να κάνουν στον Ατρόμητος σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου. Η ομάδα του Περιστερίου, είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν και σε καμία περίπτωση η ήττα από τον Παναιτωλικό δεν πανικόβαλε κανέναν. Έτσι, η αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα, συνεχίζεται με μεγάλη προσοχή.

Προτεραιότητα του Ατρόμητου, παραμένει ο Ατντέ Νουχίου, η περίπτωσή του οποίου όμως συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες. Ο ποδοσφαιριστής, έχει όσα ψάχνει ο Κάναντι ο οποίος τον γνωρίζει από την Αυστρία. Ψηλός, καλός με την μπάλα στα πόδια και δυνατός στον αέρα, όμως το κασέ του είναι απαγορευτικό για τους Περιστεριώτες, που συνεχίζουν τις προσπάθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κοσοβάρος επιθετικός, αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ η οποία προσπαθεί να τον παραχωρήσει. Στον Ατρόμητο, δεν πρόκειται να συζητήσουν σε τέτοια βάση κι αυτό που προσπαθούν είναι να ρίξουν τις απαιτήσεις του θηριώδη επιθετικού. Κάτι που φυσικά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, από την στιγμή που το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών δεν είναι το μόνο για τον 28χρονο φορ.

Για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει παράλληλα κι άλλους στόχους που δουλεύει ως εναλλακτικές. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και περιπτώσεις κάποιων εξτρέμ, καθώς ακόμα δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση αν θα αποκτηθεί φορ περιοχής (σ.σ. με το κενό εκεί να φαίνεται σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου κλήθηκε να αγωνιστεί ως τέτοιος ο Καρασαλίδης) ή κάποιος για τις πτέρυγες. Σε αυτό τον δικό του ρόλο παίζει και ο Μανούσος και το πότε θα είναι έτοιμος.

Ωστόσο, η απόφαση πρέπει να παρθεί άμεσα και μαζί με αυτή και ο παίκτης! Αυτό γιατί, ακολουθεί μια σειρά δύσκολων αγώνων, στους οποίους ο Ατρόμητος δεν θα έχει και τον Ουάρντα! Στα δύο επόμενα με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ, αλλά και στα δύο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπως και σε αυτό για το πρωτάθλημα την 26η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα