Νέο ταξίδι Μίχελ στην Αθήνα για Μολέδο

Gazzetta team
Νέο ταξίδι Μίχελ στην Αθήνα για Μολέδο

bet365

Στον ΠΑΟΚ δεν παρατάνε την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο γι’ αυτό το λόγο ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε για τρίτη φορά σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να «κλειδώσει» την συμφωνία για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να έχουν φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο υπάρχουν νέα εμπόδια, όπως η οφειλές (δεδουλευμένα χρήματα) του Παναθηναϊκού προς τον Μολέδο, αλλά και η επιμονή της Ιντερνασιονάλ, που φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο, να αποκτήσει από τώρα τον 31χρονο στόπερ.

Ο ΠΑΟΚ, μέσω του Λούμπος Μίχελ και την συνδρομή των «πράσινων, θα πιέσει να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση από τον Μολέδο, καθώς το θέμα του δανεισμού του έχει «τραβήξει» για πολύ μεγάλο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα