Πρόταση Βασιλειάδη για... απελευθέρωση των μεμονωμένων μετακινήσεων

Δημήτρης Τομαράς
Πρόταση Βασιλειάδη για... απελευθέρωση των μεμονωμένων μετακινήσεων

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης προτίθεται να προτείνει στις ομάδες της Λίγκας το να επιτρέπονται από εδώ και πέρα (σ.σ. κατά περίσταση) οι μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καλέσει τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι εκπρόσωποι των ΕΠΟ και Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ ο κ. Βασιλειάδης θα προτείνει την απελευθέρωση τουλάχιστον των μεμονωμένων μετακινήσεων σε ματς κατά περίσταση (σ.σ. πλην των ντέρμπι). Αυτό να γίνει πάντα με την σύμφωνη γνώμη των Αστυνομίας και ΔΕΑΒ και φυσικά και των ομάδων. Επίσης να είναι πιο αυστηρό πλαίσιο και πιο μεγάλες κυρώσεις των ομάδων σε περίπτωση επεισοδίων ή άλλων προβλημάτων. Για παράδειγμα η αιτιολογία για απαγόρευση μετακινήσεων στα Λεβαδειακός-ΑΕΚ και Πλατανιάς-Ολυμπιακός ήταν πως οι αντίπαλοι είχαν αρνητική... προϊστορία και μπορεί να υπήρχαν εντάσεις. Επίσης ο κ. Βασιλειάδης θα βάλει και την εξής παράμετρο στο τραπέζι προς τις ομάδες. Το εάν δέχονται να αναλάβουν το κόστος και την ευθύνη στο να μην λαμβάνονται υπ' όψιν σε κάποιες περιπτώσεις οι αρνητικές εισηγήσεις της Αστυνομίας. Η ευθύνη όμως θα πηγαίνει κυρίως στις ομάδες.
Από πλευράς του Ολυμπιακού στην συνάντηση θα είναι ο κ. Κουντούρης και ίσως ο κ. Μώραλης, από την ΑΕΚ ο κ. Λυσσάνδρου και ίσως ο κ. Ασλανίδης, από ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, από Παναθηναϊκό οι Κωνσταντίνου και Σωπήλης, από Ατρόμητο ο κ. Μπέτσης, από Πανιώνιο ο κ. Δάρας, από την ΕΠΟ ο κ. Δέδες διότι ο Βαγγέλης Γραμμένου εξαιτίας υποχρεώσεών του δεν θα παραστεί και από την Λίγκα ο πρόεδρος κ. Στράτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα