Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, το χρωστάμε στον κόσμο μας»!

Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, το χρωστάμε στον κόσμο μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, το χρωστάμε στον κόσμο μας»!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο περιθώριο της πίτας τόνισε προς τους παίκτες και την ομάδα την υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα και να πορευθούν όλοι μαζί ως οικογένεια.
Με το τέλος του γεύματος στην εκδήλωση της πίτας του Ολυμπιακού στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πήρε τον λόγο και, όπως κάνει κάθε χρόνο, απηύθυνε προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο που τους πλαισιώνει, τις ευχές του, για να δημιουργικό και νικηφόρο έτος, γεμάτο τίτλους και διακρίσεις για την ομάδα. Αναλυτικά, στην σύντομη ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μια καλή χρονιά, με υγεία, με χαρές, πολλές επιτυχίες και φυσικά το πρωτάθλημα πάλι εδώ. Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε στο τέλος αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επιτυχία. Αυτό που θέλω από εσάς, για το 2018, είναι όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε.
Εμείς όπως είδατε και ενισχύσαμε την ομάδα, στο προπονητικό τιμ και με παίκτες πολύ υψηλής αξίας και όπως βλέπετε είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Για άλλη μία φορά σας εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα