Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ολυμπιακός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ολυμπιακός

bet365

Σε εορταστικό κλίμα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρόντα, ο Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Τα είπε με Γκαρθία για την ομάδα. Ποιοι κέρδισαν τα φλουριά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αντάλλαξε ευχές με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Όσκαρ Γκαρθία και τους συνεργάτες του, με το κλίμα ήταν πολύ καλό. Ο κ. Μαρινάκης τα είπε και με τον Γκαρθία για θέματα της ομάδας και ενώ κάθησαν και δίπλα δίπλα.

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποιήθηκε μετά την πρωινή προπόνηση, στο lounge των ποδοσφαιριστών, το οποίο είχε διαμορφωθεί ειδικά, για να φιλοξενήσει τα τραπέζια, στα οποία τα μέλη της ομάδας γευμάτισαν. Ο κ. Μαρινάκης κάθισε κοντά στον κ. Γκαρθία και συζήτησαν αρκετά ζητήματα γύρω από την ομάδα, όπως έπραξε και με άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (σ.σ. όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς).
Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Ένγκελς, Πάρντο, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης και ο Ρομπέρτο Περάλ, που εργάζεται χρόνια στον Ολυμπιακό ως μεταφραστής ενώ τώρα είναι στα γραφείο διασύνδεσης του συλλόγου. Οι ποδοσφαιριστές θα διαθέσουν το ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί, για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι παρευρισκόμενοι ολοκλήρωσαν την εκδήλωση με χαμόγελο και καλή διάθεση και αντάλλαξαν εκ νέου ευχές, για ένα «ερυθρόλευκο» 2018, γεμάτο τίτλους και επιτυχίες για τον Ολυμπιακό. Το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ρέντη έδωσαν εκτός από τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας και όλοι οι υπάλληλοι και το προσωπικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα