Βράβευση και live συνέντευξη για Πέλκα

Βράβευση και live συνέντευξη για Πέλκα

Βράβευση και live συνέντευξη για Πέλκα

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα παραλάβει την Τετάρτη (17/1) τα τρία βραβεία που κέρδισε από το κοινό της ομάδας και παράλληλα θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου.  

Τζάκποτ* στο Predictor! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Πέλκας έκλεισε το 2017 ως 11888 MVP Δεκεμβρίου και ως σκόρερ του Regency Casino Best Goal τόσο του Δεκεμβρίου όσο και του 2017. Ήρθε η ώρα να πάρει τα βραβεία του και να μιλήσει στον κόσμο που τον ψήφισε.

Από την αρχή της σεζόν είναι σαφές πως έχει πατήσει το κουμπί για ν’ ανέβει επίπεδο. Πιο ώριμος, πιο δυνατός, πιο ολοκληρωμένος, καθιερώνει τον εαυτό του ως έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο Πέλκας το Δεκέμβριο σάρωσε όλες τις διακρίσεις κερδίζοντας τρεις τίτλους με τη δική σας ψήφο κι άλλους δύο από τη Super League.

O διεθνής μέσος θα παραλάβει τα βραβεία του την Τετάρτη 17.01 και ταυτόχρονα στις 13:00 θα μιλήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ζωντανά μέσω Twitter.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #askPelkas και ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα τις απαντήσει ζωντανά από τον λογαριασμό του συλλόγου». 

Best of internet