Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ή Τούμπα;

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ή Τούμπα;

Σταύρος Σουντουλίδης
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ή Τούμπα;

bet365

Την Κυριακή (21/1) το μεσημέρι (14:00) στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και μία ώρα αργότερα στην Τούμπα υπάρχει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα.

Για τις 14:00 της Κυριακής (21/1) είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία του Λευκού Πύργου από την Συντονιστική Επιτροπή.

Η ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου σε συνδυασμό με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα, την ίδια ημέρα στις 15:00 στην Τούμπα, δημιουργεί ένα πρόβλημα για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο εκδηλώσεις.

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του ποδοσφαιρικού αγώνα δεν προβλέπεται και δεν μπορεί να γίνει από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα