Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει (και) τον Κεσερού (vids)

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει (και) τον Κεσερού (vids)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει (και) τον Κεσερού (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για φορ, αυτό είναι κάτι που αρχίζει και συζητιέται έντονα στη Μικράς Ασίας, με τον Κλαούντιο Κεσερού να είναι μια επιλογή, που εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους».

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο «Δικέφαλος» αναζητά, εδώ και καιρό, για έναν επιθετικό που θα έρθει να πλαισιώσει το δίδυμο Πρίγιοβιτς-Κουλούρη, απλά στην Τούμπα θα πρέπει άμεσα να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν ή όχι στην απόκτηση ενός τρίτου φορ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την ημέρα που αποχώρησε για την Μακάμπι Χάιφα ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ζητήσει επιθετικό, ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει πράξη.

Πάντως, ανεξαιρέτως με το θέμα Πρίγιοβιτς, ο «Δικέφαλος» εξετάζει πολλά ονόματα επιθετικών και μια από τις περιπτώσεις είναι ο Ρουμάνος Κλαούντιο Κεσερού, το όνομα του οποίου πριν λίγα χρόνια (καλοκαίρι 2013) είχε απασχολήσει έντονα και τον Ολυμπιακό.

Από τον περασμένο Νοέμβριο τα βουλγαρικά ΜΜΕ είχαν γράψει για «ελληνικό ενδιαφέρον για Κασερού», καθώς ο 31χρονος Ρουμάνος επιθετικός δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του (λήγει το καλοκαίρι) με τη Λουντογκόρετς, ούτε το έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ο Ρουμάνος διεθνής φορ (23 συμ., 9 γκολ) έχει μια πλούσια καριέρα στη Γαλλία με τις φανέλες της Ανζέ, της Μπαστιά, της Ναντ και της Τουρ, έχει περάσει από την Στεάουα Βουκουρεστίου και το Κατάρ παίζοντας για την Αλ Γκαράφα, ενώ από τον Αύγουστο του 2015 αγωνίζεται στη Βουλγαρία με τη Λουντογκόρετς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα