Κούρος στο gazzetta.gr: «Μπορούσαμε τη νίκη με τον Πανιώνιο»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κούρος στο gazzetta.gr: «Μπορούσαμε τη νίκη με τον Πανιώνιο»

bet365

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο, από τη μικτή ζώνη της Ριζούπόλης, ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στο gazzetta.gr για την τύχη που έχει γυρίσει (και χτυπήσει) την πλάτη στην ομάδα. Ο μπακ του Απόλλωνα δηλώνει ότι στην ομάδα του κανείς δεν το βάζει κάτω και στο τέλος θα έρθουν τα χαμόγελα, μιας και στο σύλλογο οι συνθήκες είναι τέλειες!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Κόντρα στον Ατρόμητο, βγαίνει στο 35'. Τα βάζει με τον εαυτό του, κάθεται στο χόρτο και χτυπάει τον πάγκο. Όλη την εβδομάδα δουλεύει σκληρά και απέναντι στον Πανιώνιο κάνει ένα από τα καλύτερα φετινά του ματς, έχοντας την ασίστ στον Μπαρτλίνι στο 1-0.

Για ακόμη μια φορά ωστόσο ο Απόλλων Σμύρνης δεν μπορεί να πάρει τη νίκη. Ο Αλέξανδρος Κούρος, από τη μικτή ζώνη της «Ριζούπολης», τόνισε στο gazzetta.gr πως αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η τύχη και να βελτιωθούν κάποια σημεία στα οποία η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει δείξει ότι έχει αδυναμίες.

«Πιστεύω ήταν ένα πολύ κρίσιμο ματς για εμάς. Έστω την τελευταία στιγμή θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Πήραμε τον έναν βαθμό, η συνέχεια είναι μεγάλη», σχολίασε αρχικά για το ματς με τους «κυανέρυθρους».

Με τον Ατρόμητο είδαμε ότι είχες το ξέσπασμα, σήμερα η ασίστ. Ένιωσες δικαιωμένος για τη δουλειά σου;

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής βγαίνει στο 35' είναι λογικό να εκνευρίζεται, ήταν προσωπικό το ξέσπασμα. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, δούλεψα όλη την εβδομάδα. Άπαντες σήμερα πήγαν καλά, όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν τα πάντα, έχουμε μπροστά μας το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε».

Τι πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια;

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γυρίσει λίγο η τύχη μας. Για παράδειγμα στο φάουλ, αντί να πάει η μπάλα δοκάρι και έξω πηγαίνει δοκάρι και μέσα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο... Από εκεί και πέρα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την παραμονή;

«Έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες για να δουλεύουμε όπως θέλουμε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Με πολλή δουλειά θα βελτιώσουμε όλα τα αδύναμα σημεία που έχουμε και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα