Θεοδωρίδης: «Mολών λαβέ, δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Θεοδωρίδης: «Mολών λαβέ, δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Θεοδωρίδης: «Mολών λαβέ, δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για την διαιτησία μετά το ματς με τη Λαμία

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Mετά την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, σχολιάζοντας τη διαιτησία και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά:

«Η Λαμία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα τη σεβάστηκε ο διαιτητής, μπορεί να κέρδισε περισσότερα φάουλ από εμάς, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ, σταματάω πια να κρίνω, θα κρίνω μόνο πολύ περίεργες περιπτώσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα, όπως ήταν το χθεσινό της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ που έφυγαν πέντε παίκτες και έπαιζαν διαφορετικές θέσεις. Καταλαβαίνουν όλοι το τι γίνεται με τη διαιτησία, νέοι είναι μήπως μπορέσουν και συνέλθουν, πρέπει να παίζουν μόνο για τον εαυτό τους, να μη φοβούνται κανέναν όταν παίζουν 50-50. Πάντα πηγαίνω με τον εκπρόσωπο της άλλης ομάδας και ζητάμε το 50-50. Μου φτάνει για τον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλη ομάδα.

Ο Κος Τεννές είναι πολύ καλός προπονητής, δεν είναι εύκολη έδρα η Λαμία και όλη η Λαμία ολυμπιακοκρατείται. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Η ομάδα ήταν λίγο κουρασμένη γιατί ο προπονητής κάνει υπερπροπονήσεις και πρέπει να το κάνει, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, με αλλαγές γιατί είναι δύσκολο να σπάσεις μια τέτοια άμυνα. Εμένα με νοιάζει το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί στο τσουβάλι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Άκουσα ότι στην Κέρκυρα είχαν πάει τέσσερα πούλμαν του ΠΑΟΚ και κανείς δεν είπε τίποτα. Απευθύνομαι στον Υπουργό. Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εξυπνάδες. Πως πήγαν αυτοί; Πως κάθισαν; Εγώ τα ξέρω όλα. Υπάρχουν φωτογραφίες. Οι δύο ομάδες αυτές. Καταλαβαίνω τον πόνο τους. Οι φίλαθλοι της ομάδας άκουσα για πρώτη φορά να βρίζουν τον Πρωθυπουργό. Εγώ δεν θα τον έβριζα, όσα σφάλματα και αν κάνουν οι γύρω του. Τον έχω για έξυπνο άνθρωπο, πρώτη φορά απευθύνομαι σε εκείνον. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πέντε εκατομμύρια. Σήμερα έβραζε το γήπεδο. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Το χειρότερο υπουργείο που θα μπορούσαν να βάλουν αυτό τον άνθρωπο είναι το Υπουργείο Παιδείας. Ο άνθρωπος μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Να ξέρουν ότι δεν θα το πάρει ο ΠΑΟΚ. Μολών λαβέ.

Με αυτές τις διαιτησίες, τις τρομερές, δεν πάει το ποδόσφαιρο μπροστά, θα εκτεθούμε διεθνώς. Ας ρίξουν λάσπη σε όλους μας. Εάν δεν έχει τελειώσει δικαστικά ένα θέμα τότε δεν υπάρχει ένοχος, υπάρχει αθώος. Όλοι συμπαραστέκονται στον Πρωθυπουργό, έχει προσφέρει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλω να τους δώσω να συνέλθουν και να δουν τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Ολυμπιακός είναι εμφανώς ανώτερος απ’ τους άλλους γιατί ο Πρόεδρός του έχει επενδύσει, έχει φτιάξει γήπεδα, έχει φτιάξει τον Πειραιά, δεν τα αγνοούν οι φίλαθλοι αυτά, τον λατρεύουν, παίρνω το μέρος του Πρωθυπουργού. Είναι ντροπή γιατί είναι εις βάρος του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα για να ισοφαρίσει τον Άρη. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να έχει όλα τα προνόμια υπέρ τα και πρέπει να φύγουν ο Κουκουλάκης που είναι υπεύθυνος όλων όσων συμβαίνουν όπως και ο Δέδες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός απ’ τον ευεργετηθέντα. Μακριά απ’ τον Πρόεδρο γιατί μένει ρετσινιά χωρίς λόγο. Θέλω να είναι κόσμιος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ας τα δει ο Πρωθυπουργός και ας αποφασίσει. Όποιος είναι άξιος, μολών λαβέ».  

Best of internet