Λαμία: Την Τρίτη πιθανότατα οι ανακοινώσεις για Άρτσε

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: Την Τρίτη πιθανότατα οι ανακοινώσεις για Άρτσε

bet365

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από τη Λαμία ο Οτονιέλ Άρτσε, που βρίσκεται στην Ελλάδα κι αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη στη Φθιώτιδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο Οτονιέλ Άρτσε είναι ο εκλεκτός του Μπάμπη Τεννέ για τη θέση του σέντερ φορ και όπως όλα δείχνουν, την Τρίτη θα ανακοινωθεί κι επίσημα ως η δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τον Αρμίτσε Ορτέγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος Μεξικανός φορ βρίσκεται στην Ελλάδα από τη Δευτέρα και απομένει να ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας και να πάνε όλα καλά με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις, πριν φορέσει κι επίσημα τα «κυανόλευκα» για τους επόμενους έξι μήνες.

Εξάλλου, όπως ανέφερε και ο τεχνικός των νεοφώτιστων στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει συνολικά πάνω από τρεις μεταγραφές. Η πρώτη ήταν αυτή του Ορτέγκα, που έκανε και ντεμπούτο απέναντι στους Πειραιώτες, ως αλλαγή.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡ

Η Λαμία θα ψάξει σίγουρα και για έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Άνταμ Τζανετόπουλος παραμένει σταθερά στα υπόψιν, όμως ακόμα ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της ΑΕΚ. Πιθανότατα η περίπτωσή του σχετίζεται και με τη μεταγραφή ή όχι του Όγκνιεν Βράνιες, το status του οποίου στην Ένωση δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αν δεν αποχωρήσει ο Βόσνιος, δεν αποκλείεται ο Τζανετόπουλος, που δεν έχει αγωνιστεί φέτος με τα «κιτρινόμαυρα», να αποχωρήσει. Διαφορετικά, ίσως κριθεί χρήσιμος από τον Ισπανό τεχνικό.

Εξάλλου, οι Φθιωτοί κοιτούν περιπτώσεις επιθετικών και ίσως επιδιώξουν την ενίσχυση με άλλον έναν, κάτι που φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς και ο Τεννές, αφού όπως φαίνεται η «αφλογιστία» των φορ του στη σεζόν τον προβληματίζει έντονα.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τους επιθετικούς της ομάδας, Πατρίκ Βουό, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ακόστα έχουν σκοράρει από ένα γκολ έκαστος, ενώ μόνο ο Πίτι έχει προσφέρει κάτι παραπάνω με τρία. Σε κάθε περίπτωση, με μόλις 12 γκολ σε 17 αγώνες (0.7 κατά μέσο όρο), δεν είναι περίεργο που ο Τεννές ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση της επίθεσης, ελπίζοντας πως η απόκτηση του Άρτσε είναι το πρώτο... βήμα για τον τερματισμό της «αφλογιστίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα