Κούτρης: «Με Μιραλάς και Γκαρθία, θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα!»

Δημήτρης Ρούσσος
Κούτρης: «Με Μιραλάς και Γκαρθία, θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα!»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη νίκη επί της Λαμίας στο «Καραϊσκάκης» κι αναφέρθηκε στην κλήρωση με την ΑΕΚ, την κούραση, τον Όσκαρ Γκαρθία και φυσικά τον Κέβιν Μιραλάς.

Ολυμπιακός - Μακάμπι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Φαβορί, αλλά ταυτόχρονα υπό το βάρος των απαιτήσεων, ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο Φάληρο το απόγευμα της Δευτέρας απέναντι στη Λαμία με πολλαπλούς στόχους. Κυρίαρχος ήταν να νικήσει, για να μην εκθρονιστεί από την κορυφή της Superleague Σουρωτή, πάνω που αρχίζει να την... ξανασυνηθίζει! Τσεκ.

Εξάλλου, ο Όσκαρ Γκαρθία ήθελε να δει τους παίκτες του να κάνουν ορισμένα από τα πράγματα που έχει στο κεφάλι του για τον «νέο» Ολυμπιακό. Οριακά, τσεκ και σ' αυτό, αφού θεαματικές αλλαγές δεν γινόταν να παρατηρηθούν, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιεστικοι, επιθετικοί και δραστήριοι.

Ενθαρρυντική για τους φίλους της ομάδας ήταν και η εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τους νεοφώτιστους. Κουρασμένος μετά το παιχνίδι, όμως σε καλή διάθεση και αισιόδοξος για τη συνέχεια, ο Έλληνας μπακ μας έδωσε μια... γεύση απ' όλα όσα τον ρωτήσαμε.

- Δεύτερος αγώνας υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία. Καταλαβαίνετε σιγά-σιγά τι ζητάει από σας, τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να δει;

Μας έχει δείξει κάποια πράγματα, τον τρόπο που σκέφτεται, τι θέλει από τον καθένα, αλλά είναι ακόμα η πρώτη του εβδομάδα. Είναι λίγο δύσκολο να το μεταφέρουμε στο γήπεδο, διότι το να το καταλάβεις είναι εύκολο, όμως στην πράξη δεν είναι απλό. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, μέρα με τη μέρα θεωρώ πως βελτιωνόμαστε. Μας γνωρίζει, τον γνωρίζουμε και προχωράμε.

- Προσφέρονται οι αγώνες στην Ελλάδα, στους οποίους ο Ολυμπιακός είναι ούτως ή άλλως πιο επιθετικός, για να μάθετε να παίζετε όπως θέλει;

Σίγουρα, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, οι μικρότερες κυρίως ομάδες θέλουν να αμυνθούν, να είναι όλοι πίσω από τη μπάλα. Εμάς μας ευνοεί αυτό, είναι το παιχνίδι μας επιθετικό, όπως και η φιλοσοφία του προπονητή μας, να έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας κι όποτε τη χάνουμε να πιέζουμε, ώστε να την επανακτούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πιστεύω πως και σήμερα (σ.σ χθες) αυτό κάναμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σιγά-σιγά αρχίσαμε να παίζουμε όπως θέλει ο κ. Γκαρθία στο γήπεδο.

- Ένα σχόλιο για την κλήρωση με την ΑΕΚ, με την οποία θα παίξετε τρεις φορές σε λίγες μέρες...

Είναι ό,τι έβγαλε η κληρωτίδα, έτυχε να παίξουμε ντέρμπι. Μην ξεχνάμε ότι είναι Κύπελλο, παίζουμε δυο αγώνες. Δεν διαλέγουμε βέβαια ποτέ αντίπαλο, θα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι να τα δώσουμε όλα με την ΑΕΚ και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

- Πως έχει επηρεάσει την ομάδα η άφιξη του Κέβιν Μιραλάς, ενός παίκτη αγαπητού στον κόσμο;

Τώρα τον γνωρίζω εγώ προσωπικά, ο κόσμος του Ολυμπιακού φυσικά τον λατρεύει. Εννοείται πως θα βοηθήσει την ομάδα, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πάρα πολύ ποιοτικός. Θέλει λίγο ακόμα χρόνο για να πάρει τα «πάνω» του, όμως μιλάμε για έναν παίκτη μεγάλης κλάσης για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βοηθήσει τον σύλλογο.

- Προσωπικά πως αισθάνεσαι, σχεδόν στα μέσα της χρονιάς, με πολλά παιχνίδια να έχουν παρέλθει;

Σίγουρα υπάρχει κούραση, όμως αυτό μένει απ' έξω. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου όπως μπορώ και το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία, τίποτε άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα