Ζιλέ: «Με τον νέο προπονητή όλοι θέλουν να δείξουν την αξία τους»!

Δημήτρης Τομαράς
Ζιλέ: «Με τον νέο προπονητή όλοι θέλουν να δείξουν την αξία τους»!

bet365

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ μιλώντας μετά τον αγώνα με την Λαμία επισήμανε την ανάγκη όλων των παικτών του Ολυμπιακού να δείξουν την αξία τους με νέο τεχνικό. Τι είπε για ΑΕΚ.
Ο Ζιλέ υπογράμμισε: «Ξεκινήσαμε με αρκετή πίεση, σκοράραμε γρήγορα και σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν τα πήγαμε τόσο καλά γιατί είχαμε ξοδέψει πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ένας νέος προπονητής σημαίνει και μια νέα αλλαγή, όλοι προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Είμαι ευχαριστημένος από την ευκαιρία μου και που αγωνίστηκα ξανά. Για το Κύπελλο και την ΑΕΚ δεν θα προτιμούσα άλλο αντίπαλο. Μας αρέσουν και τα δυνατά παιχνίδια και ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ απαιτητικός όμως θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Βέλγοι. Είναι καλό αυτό. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν μια καλή ανάμνηση από τους Βέλγους παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα