Δεν συμφωνεί για νέο συμβόλαιο ο Μπαμπά και... καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Δεν συμφωνεί για νέο συμβόλαιο ο Μπαμπά και... καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Δεν συμφωνεί για νέο συμβόλαιο ο Μπαμπά και... καραδοκεί ο Ολυμπιακός

bet365

Ο νεαρός εξτρέμ δεν τα βρίσκει με την ομάδα της Σεντ Ετιέν για καινούριο συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να... καραδοκεί για την υπόθεσή του.
Ο Γκαρθία στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Λαμία ρωτήθηκε για την πληροφορία από την Γαλλία πως έχει ήδη μιλήσει με τον Τζόναθαν Μπαμπά για να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Καταλανός επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις του με τον νεαρό εξτρέμ αλλά τόνισε ότι δεν έχουν μιλήσει για να έρθει στον πειραϊκό σύλλογο. Η πληροφόρηση από την Γαλλία πάντως αναφέρει πως Σεντ Ετιέν και Μπαμπά δεν τα βρίσκουν για νέο συμβόλαιο, ότι ο παίκτης είναι σε δίαυλο επικοινωνίας με τον Όσκαρ Γκαρθία και πως ο Ολυμπιακός γενικότερα καραδοκεί και περιμένει για την υπόθεσή του έχοντας πλάνο για άμεση κίνηση για την απόκτησή του με καλές πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα