Ανσαριφάρντ: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από τα γκολ μου»

Ανσαριφάρντ: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από τα γκολ μου»

Gazzetta team
Ανσαριφάρντ: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από τα γκολ μου»

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, έβαλε τον Ολυμπιακό πάνω από τον εαυτό του, τονίζοντας πως πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα παρά τα γκολ που σημειώνει.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν εύκολο για εμάς. Τρέξαμε αρκετά και προσπαθήματα αρκετά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σεβόμαστε κάθε ομάδα της Superleague που έχουμε απέναντί μας. Εμφανιστήκαμε φρέσκοι και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στη συνέχεια για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Έχουμε ένα πλάνο για κάθε αγώνα και ο καθένας μας προσπαθεί να βρίσκει τον ρόλο του μέσα από τα όσα μας έχει πει ο προπονητής. Σήμερα θεωρώ ότι κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής. Όλοι οι παίκτες τρέξαμε και προσπαθήσαμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά».

Αναφορικά με τους Μάριν, Φορτούνη και Μιραλάς που είχε να συνεργαστεί στον αγώνα με τη Λαμία: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω τόσους ποιοτικούς συμπαίκτες, όχι μόνο όσους είπατε αλλά και τον Σεμπά και τον Πάρντο και άλλους. Με όλους έχω καλή συνεργασία και όλοι περιμένουμε την εντολή του προπονητή να μπούμε στον αγώνα. Εκτός από τον Μιραλάς που ήρθε πρόσφατα, με τους υπόλοιπους έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον και συνεργαζόμαστε καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω τυχερός που τους έχω από πίσω μου και με βοηθάνε για να σκοράρω».

Για το αν έχει στο μυαλό του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και στα πόσα γκολ πιστεύει θα σταματήσει: «Όπως γνωρίζετε στην αρχή έχασα σχεδόν τρεις μήνες και πάντα περίμενα την ευκαιρία μου για να μπω και να αγωνιστών.

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας μου. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και πάντα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ξέρω με πόσα γκολ θα τελειώσω την χρονιά, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το πλάνο: «Όπως είπα και πριν σε κάθε αγώνα έχουμε και διαφορετικό πλάνο. Πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, ο οποίος μας ζητάει να τρέχουμε και να πιέζουμε σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε.

Το μυαλό μας είναι στον αγώνα με την Ξάνθη. Γιατί αν χάσουμε από την Ξάνθη τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολο για εμάς. Οπότε βλέπουμε κάθε αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα