Γκαρθία: «Δίνουμε χρόνο στο Κέβιν για να βρει τον ρυθμό του»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία: «Δίνουμε χρόνο στο Κέβιν για να βρει τον ρυθμό του»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία στην συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκε για το ματς με την Λαμία, τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και τον Μπαμπά αλλά και τον Μιραλάς.
Ο Γκαρθία είπε στην Σ.Τ. για:
Την ευκολία που πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός με την Λαμία: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τα συγχαρητήρια. Αυτό που είδατε σήμερα είναι αυτό που θέλουμε για τα 90 λεπτά. Είναι δύσκολο γιατί η ομάδα δεν είχε μάθει έτσι. Θέλουμε να τρέχουμε πολύ και να πιέζουμε. Δεν είναι απόλυτα εφικτό αυτό από την στιγμή που δεν έχουμε κάνει την προετοιμασία της ομάδας αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από σήμερα και για την προσπάθεια των παικτών και για το αποτέλεσμα.
Τα άλλα στοιχεία που θέλει εκτός από την πίεση ψηλά: Ο κάθε τεχνικός έχει την δική του οπτική και κάνει αυτό που θεωρεί εκείνος πιο καλά. Έχω δει το υλικό και θέλω να αλλάξω πράγματα αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό στην μέση της χρονιάς. Θα δουλέψουμε σκληρά όμως για να πάρουμε ότι καλύτερο από κάθε παίκτη.
Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και τον Μιραλάς: Ναι έχετε δίκιο δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Δεν έχουμε δει αυτό που θέλουμε από τον Κέβιν διότι προέρχεται από διάστημα απραξίας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να προσφέρει πολλά και πως είναι ένα είδωλο για τον κόσμο. Έχω μιλήσει μαζί του και ξέρει το τι θέλουμε και περιμένουμε πολλά περισσότερα από εκείνον. Του δίνουμε χρόνο για να βρει τον ρυθμό του και ο ίδιος έχει άψογη συμπεριφορά και στάση για να το πετύχει.
Τα ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο και τον Χιμένεθ και την... μάχη τους: Ναι λοιπόν πριν την ΑΕΚ έχουμε πολύ σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Να περάσουμε από εκεί και μετά να δούμε την ΑΕΚ που είναι μία ομάδα καλή, οργανωμένη και μοιάζει με την δική μας και θα είναι μία δύσκολη πρόκριση.
Τα μεταγραφικά και την ονοματολογία και τον Τζόναθαν Μπαμπά και το ότι φέρεται να έχει μιλήσει μαζί του: Όταν ένας προπονητής έρχεται σε μία ομάδα γράφουν για παίκτες που είχε. Ο Μπαμπά είναι ένας παίκτης που ξέρω καλά και έχω άριστες σχέσεις αλλά δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για να έρθει. Ένας προπονητής πάντα θέλει βελτίωση αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την συμπεριφορά των παικτών μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα